Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Ultimate Speed 380: Beste speed pedelec 2020

Gazelle Ultimate Speed 380: Beste speed pedelec 2020


Bij de verkiezing van de Fiets van het Jaar is de Gazelle Ultimate Speed 380 uitgeroepen tot de beste speed pedelec van 2020. Deze verkiezing (waarbij experts de beste fietsen kiezen) is georganiseerd door de RAI Vereniging.


De Gazelle Ultimate Speed 380 is een praktisch maar ook heel comfortabele en goed uitgeruste speed pedelec die ook voor woon-werk verkeer zeer geschikt is. Zoals aan iedere goede speed pedelec hangt er een behoorlijk prijskaartje aan deze snelle e-bike, maar met een fiets als deze kun je perfect geld besparen op je OV kosten of brandstof kosten. Bovendien heb je met een speed pedelec geen last van files en parkeerproblemen.


Alle informatie en actuele prijs
Speed pedelecs zie je dan ook steeds meer rondrijden, vooral in de ochtendspits en avondspits. De Gazelle Ultimate Speed 380 is een perfect vervoersmiddel voor forenzen. Een betaalbare speed pedelec van hoge kwaliteit, met goede rijeigenschappen en een hoog comfort. Niet voor niets is deze speed e-bike uitgeroepen tot beste speed pedelec van 2020.

Snel en stabiel
De Gazelle Ultimate speed beschikt over een krachtige Bosch motor een een goede accu zodat ook lange afstanden geen enkel probleem vormen. De middenmotor en de accu zijn in het frame opgenomen wat zorgt voor een uitstekende stabiliteit. Dat is natuurlijk erg belangrijk bij een elektrische fiets die zulke hoge snelheden kan halen als deze beste speed pedelec van 2020. Ook de hydraulische schijfremmen dragen bij aan veel veiligheid voor de fietser.


Traploos schakelen
Verder beschikt deze beste speed e-bike van 2020 over een verende voorvork en verende zadelpen, die veel comfort bieden. Ook handig is het traploze schakelsysteem dat er voor zorgt dat je iedere gewenste stand kunt selecteren. Je bent niet afhankelijk van een vooraf bepaald aantal versnellingen.

Kijk bij de eerder gelinkte informatie voor alle specificaties van deze beste speed pedelec van 2020. Je vindt daar ook de actuele winkelprijs van de winnaar van de Speed E-Bike van het Jaar 2020 verkiezing.

Zie ook: Meer goede speed pedelecs

Foto's: Gazelle

Onderwerp:
Gazelle Ultimate Speed 380 beste speed pedelec bij de verkiezing Beste Speed e-bike 2020.
-->