Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Gano fietsen (goede voordelige e-bikes)

Gano fietsen (goede voordelige e-bikes)


Gano is een nieuw Nederlands merk elektrische fietsen. Gano maakt mooie e-bikes van goede kwaliteit die heel betaalbaar zijn. Voor een bedrag rond de 1100 euro heb je al een goede elektrische fiets die rijklaar bij je thuis wordt afgeleverd.


Gano e-bikes hebben een mooi modern design en de elektrische fietsen zijn mooi afgewerkt. Gano maakt enkele series e-bikes met modellen voor zowel dames als heren.

Al deze Gano e-bikes zijn te vinden bij de aanbiedingen van Gano fietsen. Kijk daar voor alle actuele lage prijzen van de Gano elektrische fietsen en voor alle specificaties en mogelijkheden.

Gano Classic fietsen

De meest populaire Gano fiets zijn de elektrische fietsen uit de Gano Classic serie. Deze wordt als E3 en als E4 aangeboden. Daarbij is het enige verschil dat de E3 een herenfiets is en de E4 een damesfiets / unisex fiets.


De Gano Classic fietsen zijn voorzien van een Bafang voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Het is een strak vormgegeven fiets om te zien met een mooi verzorgd design.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor deze Gano fietsen tegen de laagste prijs.


Gano Esto fietsen

De Gano Esto fiets is er als E1 (heren) en als E2 (dames / unisex). Ook deze fiets is voorzien van een Bafang voorwielmotor. Maar de Esto is wat luxer dan de Classic. Zo beschikt de Esto over rollerbrakes in plaats van een V-brake en over 8 versnellingen in plaats van 7 versnellingen.Logischerwijs ligt de prijs ook wat hoger. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele prijzen.

De Gano elektrische fietsen zijn een product van het Nederlandse BikeFactory.

Zie ook: Meer goede e-bikes


Onderwerpen:
Gano fietsen, Gano e-bikes, elektrische fietsen.

Productselectie: Bol.com
-->