Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Frametassen fiets met telefoonhouder

Frametassen fiets met telefoonhouder


Al je tegenwoordig met een telefoon in de hand fietst riskeer je tegenwoordig een hoge boete. Daarom zijn de telefoonhouders flink in populariteit gestegen. Hier hebben we een alternatief voor de telefoonhouder in de vorm van een frametas die ook als telefoonhouder dienst doet.


Bij een frametas denk je misschien aan een tas die onder je zadel aan het frame is bevestigd, maar de laatste tijd zijn vooral de frametassen populair die je vlak onder het stuur aan het frame vast maakt. Bij deze frametassen heb je namelijk zicht op de tas en daarom zijn ze vaak voorzien van een doorzichtig vak waarin je je telefoonscherm kunt zien en zelfs, via het touchscreen, kunt bedienen.

Kijk bij de aanbiedingen van frametassen voor alle frametassen, waarvan een groot deel ook als telefoonhouder dienst doet. Je vindt daar alle prijzen en actuele lage winkelprijs.

Frametas met telefoonhouder

In een frametas kun je heel veel meenemen. Van je bandplakset en huissleutels, tot eten en drinken en geld, pasjes en veel meer. De ene frametas biedt meer ruimte dan de andere, maar een goede frametas is altijd groot genoeg voor de belangrijkste benodigdheden onderweg.

Bij de frametassen die in het zicht worden bevestigd, meestal op de stuurstang of net onder het stuur op het frame, wordt tegenwoordig vaak een voorziening voor de smartphone aangebracht. Een vak achter een waterdicht scherm waardoor je gewoon op je telefoon kunt kijken en vaak ook het touchscreen kunt bedienen.

Je moet altijd even kijken of zo'n frametas past (alle informatie staat bij de bovenstaande aanbiedingen), maar over het algemeen passen deze frametassen op alle soorten fietsen. Op racefietsen en mountainbikes, maar ook op stadsfietsen en elektrische fietsen.

De frametas met telefoonhouder is een handige twee in één fietstas / smartphonehouder. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle prijzen, maten, specificaties en mogelijkheden.

Zie ook: Meer tips fietstassen
Foto: Rockbros

-->