Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fietshelm volwassenen (dames en heren, voor e-bike, stadsfiets en toerfiets)

Fietshelm volwassenen (dames en heren, voor e-bike, stadsfiets en toerfiets)

De beste fietshelmen voor volwassenen uit de test en fietshelm aanbiedingen van alle goede helmen.


Fietshelmen zie je in Nederland ook bij volwassenen steeds vaker gebruikt worden. Dat is niet onverstandig, want met name bij e-bikes neemt de kans op ongelukken toe. Een goede fietshelm kan je dan naar hoofdletsel besparen. Hier vind je tientallen fietshelmen voor volwassenen op een "gewone" fiets of elektrische fiets.

Ook hebben we de beste fietshelm voor volwassenen en meer informatie voor het vinden en goedkoop kopen van je beste fietshelm.

Aanbiedingen fietshelm volwassenen

Een goede fietshelm voor volwassenen is te vinden bij de aanbiedingen fietshelmen volwassenen. In dit overzicht vind je geen sporthelmen voor racefiets of mountainbike, maar comfortabele veilige fietshelmen voor volwassenen die fietstochten op e-bikes maken, zich op de fiets van huis naar hun werk verplaatsen of die zich minder veilig op de fiets voelen.


Je kunt uit dit fietshelm aanbieding overzicht makkelijk de voor jou beste fietshelm zoeken door je wensen aan te vinken. Zoals de maat, merken van je voorkeur, het soort fiets waarop je de fietshelm wilt gebruiken, de manier van ventileren, het gebruikte materiaal, de gewenste kleur, de maximale prijs die je wilt betalen en veel meer.

Zo vind je makkelijk jouw persoonlijk beste fietshelm voor volwassenen tegen de laagste prijs.

Meer fietshelm aanbiedingen

We kunnen ons niet voorstellen dat jouw beste fietshelm voor volwassenen niet bij bovenstaande aanbiedingen zit. Maar voor een second opinion kun je hier onder terecht bij de fietshelm aanbieding overzicht bij andere online winkels.


Beste fietshelm test

Bij de bovenstaande fietshelm aanbiedingen vind je veel goede fietshelmen voor dames en heren, maar wat is van al deze helmen die beste fietshelm voor volwassenen? Bij de fietshelm test vind je de beste helmen voor op de fiets in diverse categorie├źn waaronder ook de beste fietshelm voor volwassenen uit de test.


Hieronder kijken we naar enkele goede fietshelm fabrikanten die goede fietshelmen voor volwasenen maken.

Abus fietshelm

Vooral Abus maakt heel veel fietshelmen voor volwassenen. Abus is een aanrader als je een fietshelm voor dames of fietshelm voor heren zoekt want Abus is de marktleider in helmen voor op de fiets, met fietshelmen in vele soorten, vele modellen en diverse prijsklassen. Populaire Abus fietshelmen voor volwassenen zijn de Abus Hyban (volgens velen de beste fietshelm voor volwassenen), de Abus Hyban Plus (met vizier) en de hippe Abus Youn-I. 

Bij de bovenstaande aanbiedingen van fietshelmen voor volwassenen vind je alle goede fietshelmen van Abus.

Andere goede fietshelmen

Maar er zijn meer merken die goede fietshelmen voor volwassen mannen en vrouwen maken zoals BBB Cycling en MET. De fietshelmen van het Nederlandse AGY zijn ook zeer geschikt, maar misschien wat te veel een sportfiets-helm om te zien voor veel e-bike gebruikers.

Ook al deze goede fietshelmen zijn bij de bovenstaande aanbiedingen te vinden.

Fietshelm met verlichting

Ook populair zijn de Torch fietshelmen die (zoals de naam al doet vermoeden) beschikken over ingebouwde fietsverlichting. Zo ben je je eigen fietslampje. Al deze fietshelmen vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van fietshelmen.

Al deze goede fietshelmen voor dames en heren vind je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van fietshelmen voor volwassenen.

Zie ook: Alle fietshelm tips


Samenvatting:
Steeds meer Nederlanders gebruiken een fietshelm tijdens het fietsen. Vooral op een e-bike is een fietshelm, gezien de hoge snelheden, aan te raden. Met een goede fietshelm kun je naar hersenletsel voorkomen . Hierboven vind je aanbiedingen van fietshelmen voor volwassenen. Fietshelmen voor op de e-bike en toerfiets, maar ook goede fietshelmen voor op de stadsfiets.
-->