Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fietshelmen volwassenen (voor e-bike, stadsfiets en toerfiets)

Fietshelmen volwassenen (voor e-bike, stadsfiets en toerfiets)


Fietshelmen zie je in Nederland ook bij volwassenen steeds vaker gebruikt worden. Dat is niet onverstandig, want met name bij e-bikes neemt de kans op ongelukken toe. Een goede fietshelm kan je dan naar hoofdletsel besparen. Hier vind je tientallen fietshelmen voor volwassenen op een "gewone" fiets of elektrische fiets.


Al deze fietshelmen zijn te vinden bij de aanbiedingen fietshelmen volwassenen. In dit overzicht vind je geen sporthelmen voor racefiets of mountainbike, maar comfortabele veilige fietshelmen voor volwassenen die fietstochten op e-bikes maken, zich op de fiets van huis naar hun werk verplaatsen of die zich minder veilig op de fiets voelen.

Abus fietshelmen
Vooral Abus maakt heel veel fietshelmen voor volwassenen. Vooral hun Abus Hyban zijn populair. Deze gelden als de beste fietshelm voor volwassenen, maar ook de Abus Hyban Plus (met vizier) de hippe Abus Youn-I zijn populaire fietshelmen voor dames en heren.

Andere goede fietshelmen
Maar er zijn meer merken die goede fietshelmen voor volwassen mannen en vrouwen maken zoals BBB Cycling en MET. De fietshelmen van het Nederlandse Agu zijn ook zeer geschikt, maar misschien wat te veel een sportfiets-helm om te zien voor veel e-bike gebruikers.

Fietshelm met verlichting
Ook populair zijn de Torch fietshelmen die (zoals de naam al doet vermoeden) beschikken over ingebouwde fietsverlichting. Zo ben je je eigen fietslampje. Al deze fietshelmen vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van fietshelmen.

Zie ook: Alle fietshelmen tips
-->