Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » De beste telefoonhouders fiets

De beste telefoonhouders fiets


Voor fietsnavigatie wordt tegenwoordig heel vaak gebruik gemaakt van de mobiele telefoon. Google Maps en de website met ANWB knooppunten vertellen je probleemloos de mooiste en snelste routes. Maar natuurlijk wil je daarvoor niet telkens de smartphone uit je zak hoeven te halen. Daarom kijken we hier naar de beste telefoonhouders voor op de stuur van je fiets.

Hieronder vind je een selectie van de beste telefoonhouders voor op de fiets. Een overzicht van alle goede telefoonhouders vind je in het overzicht met alle aanbiedingen smartphonehouders fiets. Daar vind je meer dan 250 goede telefoonhouders waaronder de onderstaande modellen. Je kunt daar alle specificaties, mogelijkheden en lage winkelprijzen vinden.

Sinds 1 juli 2019 is het verboden om een telefoon onder het fietsen in je handen te houden. De boete hiervoor bedraagt 95 euro. Een telefoon bevestigen op het stuur zodat je er op kan kijken mag echter wel.

Universele verstelbare telefoonhouder, aluminium

Handige telefoonhouder van GSMpunt, te gebruiken op alle soorten fietsen waaronder ook racefietsen en mountainbikes, en tevens op bijvoorbeeld een scooter, bromfiets of motorfiets. De telefoonhouder is verstelbaar zodat je hem kunt gebruiken voor alle telefoons en navigatiesystemen (tussen de 5.5 en 10 centimeter breed), ook gekanteld. Kussentjes voorkomen dat de klemmen je kostbare smartphone beschadigen.


Op de foto bovenaan dit artikel zie je deze universele aluminium telefoonhouder in werking.

De aluminium klemmen zijn fors en heel sterk, zodat je deze universe telefoonhouder ook heel goed op een mountainbike kan gebruiken waarop de houder zware schokken te verwerken krijgt. Je kunt de telefoon gewoon in het hoesje laten zitten. Doordat aluminium niet alleen sterk is maar ook licht weegt deze telefoonhouder slechts 86 gram.

Kijk voor de prijs en alle specificaties bij de bovenstaande aanbiedingen van smartphonehouders voor op de fiets.

Universele siliconen telefoonhouder fiets

Een heel ander constructie gebruikt Floverne voor onderstaande telefoonhouder voor op de fiets. Deze universele smartphonehouder is gemaakt van siliconen. Doordat siliconen een stroef materiaal is dat veel grip biedt beweegt deze telefoonhouder niet op je fietsstuur.

Deze siliconen telefoonhouder onderscheidt zich door het gebruiksgemak. Je maakt hem aan ieder fietsstuur vast en los via een simpel klemsysteem. Doordat je deze universele telefoonhouder voor op de fiets in 8 standen kunt stellen is deze te gebruiken op iedere maat telefoon.

Ook deze universele telefoonhouder voor op de fiets is te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen.

Waterdichte telefoonhouder met opbergvakjes

Deze telefoonhouder van Vebics heeft twee grote pluspunten, ten eerste is deze telefoon-houder waterdicht (de smartphone bevindt zich achter een waterdicht transparant scherm) en ten tweede is deze Vebics telefoonhouder voorzien van twee opbergvakjes, waarin je bijvoorbeeld pasjes of geld kunt stoppen. Vooral handig als je geen zakken of fietstassen hebt, bijvoorbeeld bij racefietsen of mountainbikes.Deze universele waterdichte telefoonhouder is geschikt voor telefoons tot 6.5 inch. Je kunt de telefoon bedienen door de het transparante TPU venster heen en je kunt de telefoon in de lengte en in de breedte gebruiken. De telefoonhouder kan zonder gereedschap worden geïnstalleerd.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van universele telefoonhouders voor op de fiets vind je nog veel meer van deze goede telefoonhouders tegen een lage prijs. Kijk daar voor alle lage winkelprijzen, specificaties en mogelijkheden.

Zie ook: Meer tips navigatie op de fiets

Onderwerpen:
vebics telefoonhouder waterdicht, siliconen, beste telefoonhouder fiets anwb, smartphonehouder fiets, universele telefoonhouder fiets, beste telefoonhouders test.
-->