Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Sparta elektrische fiets onder de 1.000 euro

Sparta elektrische fiets onder de 1.000 euro


Sparta staat bekend om zijn goede elektrische fietsen. Maar die Sparta e-bikes kunnen behoorlijk prijzig zijn. Dat geldt niet voor alle modellen. Zo kwamen we de Sparta Marathon elektrische fiets onder de 1.000 euro tegen.


Dit betreft niet de adviesprijs van de Sparta Marathon maar de online prijs, met hoge korting. Deze elektrische fiets wordt tegen deze zeer lage prijs gratis rijklaar thuis afgeleverd. Kijk hier voor de aanbiedingen.

Sparta E-Motion voorwielmotor

De Sparta Marathon is verkrijgbaar als herenmodel en als damesmodel. Het is een prima e-bike voor mensen die een goedkope elektrische fiets van goede kwaliteit zoeken. De Sparta Marathon F3e LTD beschikt over een E-Motion voorwielmotor. Deze motor wordt geactiveerd via een rotatiesensor die de ondersteuning aanpast aan de hand van de rotatie van de pedalen.

Duidelijke en gebruiksvriendelijke bediening

Het display van de Sparta Marathon e-bike is eenvoudig en daarmee overzichtelijk. De bediening gaat eenvoudig en de positie naast het handvat zorgt ervoor dat het display goed bereikbaar en goed af te lezen is.

Een degelijke standaard e-bike

Je kunt de Sparta Marathon een degelijke elektrische fiets zonder overbodige luxe en snufje die de prijs verhogen. Het is een vrij standaard e-bike met een uitneembare accu onder de accudrager, drie naafversnellingen en een actieradius tot 100 kilometer. De onderdelen zijn van goede merken zoals Shimano (versnellingsnaaf), Axa (fietsslot), Selle Royal (zadel) en natuurlijk Sparta zelf.

Er is ook een versie van de Sparta Marathon met zeven versnellingen, maar daarvan ligt de prijs iets hoger. Kijk bij de aanbiedingen van Sparta fietsen bij de goedkoopste online aanbieders voor alle prijzen en specificaties.

-->