Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Beste elektrische moederfietsen

Beste elektrische moederfietsen


Vooral voor ouders die zich op een fiets volgeladen met kinderen en boodschappen door het verkeer bewegen is een elektrische fiets erg handig. Omdat net zoals bij een gewone stadsfiets de elektrische stadsfiets niet optimaal is voor het vervoer van kinderen in kinderzitjes zijn er speciale elektrische moederfietsen. Hier vind je de volgens ons vier beste elektrische moederfietsen van dit moment.

Aanbiedingen van deze elektrische moederfietsen

Online koop je dit soort elektrische fietsen met hoge korting. Kijk bij de aanbiedingen van elektrische moederfietsen voor alle prijzen en alle informatie over onderstaande e-bikes.

Cortina E-U4 Transport Family

Modern en geĆ«mancipeerd als ze zijn hebben ze bij Cortina de moederfiets omgedoopt tot familiefiets (familybike).  Namens alle fietsvaders van Nederland bedankt!

Op de foto hierboven zie je de Cortina familybike in actie.

Cortina elektrische moederfiets / gezinsfiets

De Cortina E-U4 Transport Family is een echte mix van een elektrische moederfiets (zo blijven wij hem toch nog maar even noemen) en een transportfiets. Deze familiefiets beschikt over veel ruimte voor een kinderzitje en andere kenmerken van een moederfiets zoals een extra sterk frame, een extra stevige dubbele standaard en een stuurslot. plus een handige voordrager. Het beste van twee werelden!

Voor de elektrische ondersteuning wordt gebruik gemaakt van de sterke Cortina Ecomo voorwielmotor die we ook bij veel andere Cortina elektrische fietsen tegenkomen.

BSP La Dolce Vita E

Dit is de e-bike versie van de populaire BSP La Dolce Vita moederfiets. Aan deze bekende mammafiets van het Nederlandse fietsmerk BSP is een Shimano middenmotor toegevoegd. De andere specificaties van de BSP La Dolce Vita zoals de rollerbrakes en de 7 versnellingen zijn ook bij deze elektrische moederfiets van toepassing.

BSP beste elektrische moederfietsen

De elektrische moederfiets is met extra sterke onderdelen uitgerust voor optimale veiligheid. Kijk bij de informatie BSP La Dolce Vita voor meer informatie over deze goede elektrische moederfiets en zijn niet elektrische zusje.

Sparta Amazone 4 Life F7e Smart

De Sparta Amazone 4 Life F7e Smart is in eerste instantie een stadfiets, maar hij wordt geleverd met een verlengstuk waarmee je het stuur verder naar voren kunt plaatsen. Zo tover je deze Sparta damesfiets om in een echte elektrische moederfiets met extra veel ruimte tussen zadel en stuur voor een kinderzitje.De andere eigenschappen van een moederfiets zoals een extra breed stuur en een verlengde achterdrager  zijn al aanwezig op deze elektrische fiets.

De motor is een E-Motion Entry voorwielmotor waarmee je ook zonder ondersteuning licht kunt fietsen. Gebruik je de motor wel? Dan kun je kiezen uit 5 ondersteuningsstanden. Met de Track and Trace functie vind je altijd je fiets terug. Dat die je met een app die je ook veel informatie geeft over het gebruik van de e-bike.

Brinckers Blossom F7

De Brinckers Blossom F7 is een echte moederfiets mer een lage instap voor zowel een voorzitje als een achterzitje.


Brinckers maakt bij deze elektrische moederfiets gebruik van een Bafang voorwielmotor en een Shimano versnellingsnaaf met 7 versnellingen.

Kijk voor alle prijzen, specificaties en mogelijkheden van deze (en andere) elektrische moederfietsen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Zie ook: Meer goede (elektrische) moederfietsen

Let op: Op de foto's zijn deze elektrische moederfietsen ter illustratie vaak afgebeeld met voorzitje en achterzitje. Deze fietszitjes worden echter niet standaard meegeleverd.

Foto bovenaan: Cortina

Onderwerp:
Hierboven vind je vier van de beste elektrische moederfietsen. Bij de aanbiedingen elektrische moederfietsen vind je nog meer van deze goede e-bikes voor moeders en vaders.
-->