Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Aurelia fietsen (stadsfietsen, kinderfietsen, vouwfietsen)

Aurelia fietsen (stadsfietsen, kinderfietsen, vouwfietsen)

Aurelia fietsen die gemaakt worden door de bekende Italiaanse fietsfabrikant Dino Bikes. Kijk hier voor aanbiedingen van Aurelia fietsen.


Aurelia is een in Nederland minder bekend Italiaans fietsenmerk dat vooral stadsfietsen, vouwfietsen en kinderfietsen maakt. Deze Aurelia fietsen worden online tegen heel interessante prijzen aangeboden.

Hier koop je goedkoop Aurelia fietsen online

Aurelia fietsen worden door diverse grote en bekende online winkels heel voordelig online aangeboden. Hieronder de beste en goedkoopste aanbieders.


Aurelia fietsen worden gemaakt door Dino Bikes. Veel Aurelia fietsen kom je daarom online tegen onder de naam Dino Bikes.


Informatie Aurelia fietsen

Aurelia is een fietsmerk van Dino Bikes. Dino Bikes is een Italiaanse fietsfabrikant die we vooral kennen van de Dino kinderfietsen. Dino Bikes brengt daarnaast ook veel fietsen onder andere namen uit waarvan Aurelia er één is. 


Hoewel ze onder de naam Aurelia ook jongensfietsen en meisjesfietsen verkopen maken ze onder dit label ook fietsen voor volwassenen. Het betreft stadsfietsen als de Aurelia Street en de Aurelia Smart City, maar ook veel vouwfietsen voor dames en heren. Onder de naam Aurelia Single Speed hebben ze zelfs een fixie in hun collectie.

Aurelia stadsfietsen

De Aurelia stadsfietsen worden gemaakt in de maten van 20 inch tot 28 inch. Heldere kleuren en heldere vormen zijn kenmerkend voor deze stadsfietsen in Italiaanse stijl. Het zijn echte urban fietsen in urban stijl. Modern en praktisch.

Aurelia vouwfietsen

Ook voor een voordelige vouwfiets kun je bij Aurelia terecht. Dit zijn lichte en praktische fietsjes die compact zijn op te vouwen. Ideaal voor als je met bus, metro, tram of trein naar werk of school reist en het laatste stuk nog moet overbruggen. Met een Aurelia vouwfiets ben je snel waar je moet zijn.

Kijk voor ale Aurelia fietsen tegen de laagste prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen. 

Foto's: Dino Bikes (Aurelia)

Onderwerp:
Kijk hier boven voor aanbiedingen van Aurelia fietsen. Aurelia is een merknaam van het Italiaanse Dino Bikes. Aurelia fietsen heb je in diverse soorten zoals een Aurelia vouwfiets, Aurelia kinderfiets en Aurelia stadsfiets. Koop hierboven je Aurelia fiets goedkoop online..
-->