Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Trenergy fietsen (e-bikes)

Trenergy fietsen (e-bikes)


Trenergy is een echte expert in elektrische fietsen. Trenergy fietsen zijn altijd e-bikes. Het fietsenmerk Trenergy levert elektrische stadsfietsen, elektrische lifestyle fietsen (e-bikes met een hip design), elektrische transportfietsen en elektrische hybrides die zeer geschikt zijn voor fietstochten. Ook speciale e-bikes met een lage instap bevinden zich in de collectie Trenergy fietsen.


Kijk bij de aanbiedingen van Trenergy fietsen om te zoen wat deze e-bike specialist allemaal aan elektrische fietsen levert en wat al deze Trenergy e-bikes kosten (laagste prijs).

We hebben momenteel geen aanbieders van Trenergy fietsen. Kijk hier voor alternatieven.

Al sinds 2011 maakt Trenergy elektrische fietsen van goede kwaliteit die tegen een eerlijke prijs worden aangeboden. Het begon met enkele modellen, maar inmiddels biedt Trenergy vele tientallen verschillende elektrische fietsen aan in vele modellen en diverse prijsklassen.

Trenergy E-Connect


De adviesprijzen beginnen bij ongeveer 1300 euro voor de Trenergy elektrische transportfietsen (lagere prijzen vind je bij de bovenstaande aanbiedingen). Voor de luxe elektrische toerfietsen van het merk betaal je wat meer, maar boven de 2000 euro komen de prijzen van Trenergy fietsen maar zelden uit.

Een populaire Trenergy fiets is de Trenergy E-Relax. Dit is een heel betaalbare (zeg maar voordelige) elektrische fiets met een luxe uitrusting, een krachtige voorwielmotor, naafversnellingen en keuze uit diverse Samsung accu's. Speciaal voor de wat jongere doelgroep is er de Trenergy E-Connect met een wat hippere en jongere uitstraling en de Trenergy E-Relax Low is een elektrische fiets met een echt lage instap.

Trenergy E-Relax Low


De term lage instap wordt nogal eens misbruikt voor fietsen waarbij de instap niet echt veel lager is dan bij de gemiddelde damesfiets het geval is, maar bij Trenergy is laag ook echt laag!

En zo heeft Trenergy nog veel meer leuke en goede e-bikes in de collectie voor verschillende groepen gebruikers. Bijvoorbeeld de Trenergy E-Classic elektrische transportfiets, de luxe Trenergy Jetset en de Trenergy Holiday elektrische vouwfiets.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle modellen en laagste prijzen van de Trenergy elektrische fietsen.
-->