Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Pegasus fietsen

Pegasus fietsen


Niet alleen Nederland kent vele fietsmerken, ook in Duitsland kent goede fietsfabrieken. Fietsmerken als CubeRiese & Muller, Ortler, Vermont en Stevens komen uit Duitsland en ook Pegasus is een groot Duits fietsenmerk dat veel verschillende modellen fietsen in Nederland op de markt brengt.


In het geval van Pegasus gaat dit om stadsfietsen, hybride fietsen, kinderfietsen en vooral elektrische fietsen. Sommige van deze Duitse fietsen hebben een zeer Hollandse uitstraling, zoals de Pegasus City Cargo transportfiets.

Goedkoop Pegasus fietsen kopen

De Pegasus elektrische fietsen zijn met hoge korting te koop als refurbished fiets. Op deze gebruikte elektrische fietsen wordt een jaar garantie gegeven. 

Kijk bij de aanbiedingen Pegass refurbished fietsen voor alle prijzen en informatie.

Informatie Pegasus fietsen

Pegasus is de marktleider in fietsen in Duitsland. Het is een eigen merk van ZEG (Zweirad Einkaufs Genossenshaft) dat circa 1.000 fietsenwinkels in Duitsland van fietsen voorziet. Ook de fietsmerken Bulls (racefietsen en mountainbikes) en Zemo (e-bikes) zijn labels van ZEG.

Pegasus is hun "familie merk". Onder dit label maakt en verkoopt ZEG fietsen voor het hele gezin. Dat doen ze al sinds halverwege de jaren 80. De laatste jaren is de nadruk meer en meer op elektrische fietsen komen te liggen. In het heuvelachtige en bergachtige Duitsland is de vraag naar fietsen met elektrische hulp nog groter dan in Nederland.
-->