Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » B'Twin fietsen (Btwin), goedkope fietsen van goede kwaliteit

B'Twin fietsen (Btwin), goedkope fietsen van goede kwaliteit


B'Twin is een zeer voordelig merk fietsen, als je een goedkope fiets zoekt. Zoek je een betrouwbare fiets van goede kwaliteit, kijk dan vooral eens naar deze Btwin fietsen.

De keuze uit Btwin fietsen is groot en een Btwin fiets is goedkoop. Btwin kinderfietsen zijn er vanaf circa 100 euro, Btwin stadsfietsen en hybride toerfietsen vanaf ongeveer 150 euro, Btwin racefietsen vanaf 160 euro, een Btwin vouwfiets voor 200 euro of een Btwinmountainbikes van 220 euro. Al deze goedkope fietsen vind je in de collectie van het fietsenmerk B'Twin, en het zijn nog allemaal goede fietsen ook.

Bij de Btwin elektrische fietsen starten de prijzen zelf al bij 700 euro voor een elektrische stadsfiets en bij 900 euro voor een elektrische hybridefiets (toerfiets). Dat zijn prijzen, zo laag, die je maar zelden tegenkomt.

Aanbiedingen B'Twin fietsen


Kijk bij de aanbiedingen van B'Twin fietsen voor het volledige aanbod van B'Twin fietsen in Nederland. Alle Btwin fietsen tegen de laagste prijs.

Lage prijs, goede kwaliteit

B'Twin fietsen mogen dan goedkoop zijn, met de kwaliteit is niets mis. Zo scoorde de B'Twin stadsfiets en B'twin toerfiets ruim boven de 7 bij de e-bike fietstest van het AD. 

Deze lage prijzen zijn het voordeel van een eigen merk van een internationaal grote speler als de sportwinkelketen Decathlon, het bedrijf achter B'Twin fietsen. Zo'n bedrijf kan heel voordelig goede fietsen laten produceren omdat ze een grote afname kunnen garanderen en het merk niet via dure marketingcampagnes hoeven te promoten. Als koper van een Btwin fiets merk je dat duidelijk in de prijs.

BTwin is een merk van de Franse sportgigant Decathlon.

Onder hun label B'Twin worden goedkoop goede stadsfietsen, hybrides (sportieve fietsen). racefietsen, mountainbikes. vouwfietsen en kinderfietsen aangeboden. Ook de stadsfietsen van dit Franse merk hebben een sportieve uitstraling en zijn geschikt voor wat zwaardere omstandigheden dan we in Nederland gewend zijn.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle B'Twin fietsen en de vaak spectaculair lage prijs van een Btwin fiets.


Samenvatting:
Zoek je een goedkope fiets van goede kwaliteit? Kijk dan hier boven bij de aanbiedingen van B'Twin fietsen. Een Btwin fiets is een goedkope fiets van goede kwaliteit. Deze Decathlon fietsen zijn er in vele soorten zoals een Btwin kinderfiets, stadsfiets, racefiets, mountainbike, vouwfiets en meer. Zo'n Decathlon fiets is van goede kwaliteit. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Btwin fietsen voor prijs en mogelijkheden.

-->