Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » B'Twin fietsen, goedkope fietsen van goede kwaliteit

B'Twin fietsen, goedkope fietsen van goede kwaliteit


B'Twin is een zeer voordelig merk fietsen, als je een goedkope fiets zoekt,maar wel een betrouwbare fiets van goede kwaliteit, kijk dan vooral eens naar deze B'Twin fietsen.


Kinderfietsen vanaf circa 100 euro, stadsfietsen en hybride toerfietsen vanaf ongeveer 150 euro, racefietsen vanaf 160 euro, een vouwfiets voor 200 euro of een mountainbikes van 220 euro, je vind ze allemaal bij B'Twin, en dit zijn nog allemaal goede fietsen ook.

Bij de elektrische fietsen starten de prijzen zelf al bij 700 euro voor een elektrische stadsfiets en bij 900 euro voor een elektrische hybridefiets (toerfiets). Dat zijn prijzen, zo laag, die je maar zelden tegenkomt.

Aanbiedingen B'Twin fietsen


Kijk bij de aanbiedingen van B'Twin fietsen voor het volledige aanbod van B'Twin fietsen in Nederland tegen de laagste prijs.

Lage prijs, goede kwaliteit

B'Twin fietsen mogen dan goedkoop zijn, met de kwaliteit is niets mis. Zo scoorde de B'Twin stadsfiets en toerfiets ruim boven de 7 bij de e-bike fietstest van het AD. Deze lage prijzen zijn het voordeel van een eigen merk van een internationaal grote speler als de sportwinkelketen Decathlon, het bedrijf achter B'Twin fietsen. Zo'n bedrijf kan heel voordelig goede fietsen laten produceren omdat ze een grote afname kunnen garanderen en het merk niet via dure marketingcampagnes hoeven te promoten. Als koper van de fiets merk je zoiets duidelijk in de prijs.

BTwin is een merk van de Franse sportgigant Decathlon.

Onder het label B'Twin worden goedkoop goede stadsfietsen, hybrides (sportieve fietsen). racefietsen, mountainbikes. vouwfietsen en kinderfietsen aangeboden. Ook de stadsfietsen van dit Franse merk hebben een sportieve uitstraling en zijn geschikt voor wat zwaardere omstandigheden dan we in Nederland gewend zijn.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle B'Twin fietsen en hun vaak spectaculair lage prijzen.


Onderwerpen:
Btwin kinderfietsen, stadsfiets, racefiets, mountainbike, vouwfiets, Btwin fiets kwaliteit, Btwin fietsen aanbiedingen.
-->