Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta M8b: Beste elektrische fiets voor forenzen

Sparta M8b: Beste elektrische fiets voor forenzen


Na de titel van van Fiets het Jaar 2019 heeft de Sparta M8b opnieuw een belangrijke test gewonnen. De Sparta e-bike kwam uit de AD Fietstest 2019 als beste elektrische fiets voor woon-werk verkeer. De test van het Algemeen Dagblad is de grootste fietstest van het jaar. Dit jaar werden er 115 elektrische fietsen getest in 7 categorie├źn. In de categorie van beste elektrische fiets voor forenzen was de Sparta M8b een overtuigende winnaar.


De Sparta M8b liet de rest namelijk overtuigend achter zich. De andere e-bikes kwamen niet in de buurt van deze beste elektrische fiets voor forenzen. De Sparta M8b werd door het testteam met een 8,2 beoordeeld, nummer 2 werd de Cannondale Tesora Nero 1 (8,8) voor de Dutch ID Infinity A8 Belt (7,6). Deze e-bikes zijn echter een stuk duurder dan de winnende Sparta, evenals de meeste andere concurrenten.

De Sparta M8b is bovendien online met hoge korting te koop (en gratis rijklaar thuis afgeleverd). Kijk maar bij de Sparta M8b met korting.
Eerder al beste elektrische fiets van het jaar

Dat het AD deze Sparta e-bike de titel beste elektrische fiets voor woon-werkverkeer geeft betekent niet dat deze elektrische fiets alleen voor forenzen interessant is. Integendeel, niet voor niets is de Sparta M8b al eerder uitgeroepen tot beste fiets van 2019 bij de Fiets van het Jaar verkiezing. Dit is een echte allround e-bike die altijd en overal goed presteert en die bovendien ook nog een prima betaalbaar is, vooral met bovenstaande online korting.

Het is een goed uitziende e-bike die comfortabel rijdt. De Bosch middenmotor zorgt voor een stabiel rijgedrag (het gewicht zit op de juiste plek) en deze fiets ziet er mooi uit. De beste elektrische fiets voor forenzen is leverbaar in zowel een herenmodel als damesmodel.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle specificaties.

Zie ook: Meer tips elektrische fietsen
-->