Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Beste elektrische fiets voor een lage prijs: Batavus Fonk E-Go

Beste elektrische fiets voor een lage prijs: Batavus Fonk E-Go

sparta fonk e-go beste goedkope elektrische fiets test

De beste elektrische fiets van dit moment is de Sparta M8b. Maar aan die beste elektrische fiets hangt wel een prijskaartje die niet iedereen wil en kan betalen. Daarom hier een voordelig alternatief in de vorm van de beste goedkope elektrische fiets, de Batavus Fonk E-Go.



Beste elektrische fiets voor een lage prijs

Bij de AD Fietstest kwam deze e-bike als beste elektrische fiets onder de 1500 euro uit de bus. Overigens blijf je ruim onder die prijs als je deze elektrische fiets online met korting aanschaf. Kijk bij de aanbiedingen van de Batavus Fonk E-Go om te zien hoe voordelig je deze Sparta elektrische fiets kunt kopen.

Ook bij de fietstest van de concurrent van het Algemeen Dagblad, de Telegraaf, is de Batavus Fonk E-Go in de prijzen gevallen. De Batavus Fonk E-Go werd uitgeroepen tot Beste Koop bij de goedkope elektrische fietsen.

Hoewel de Batavus Fonk E-Go niet het hoge uitrustingsniveau van de Sparta M8b haalt is dit voor zijn prijs een prima fiets. De beste goedkope elektrische fiets kost namelijk nauwelijks meer dan de helft van de Sparta M8b. Dat merk je vooral aan de luxe, maar ook aan het het gebruik van een voorwielmotor in plaats van een middenmotor en slechts 3 versnellingen.


Elektrische stadsfiets


De Batavus Fonk E-Go is dan ook in eerste instantie een elektrische stadsfiets. Dat betekent niet dat je er niet wat verder op kunt fietsen, maar degelijkheid en praktisch gebruik is bij de constructie van de fiets belangrijker dan een hoog rijcomfort op lange fietstochten. Zo heb je bij een elektrische stadfiets als deze een rechtere zit waardoor je meer wind vangt maar wel een beter overzicht hebt in het stadsverkeer.

De degelijkheid blijkt bij de Batavus Fonk E-Go ondermeer uit een led-lamp die bovenop het stuur zit in plaats van er voor zodat hij veel minder snel kan beschadigen. Ook zijn de kabels zo weggewerkt dat je niet achter een ander stuur blijft haken. Allemaal voorzieningen om te voorkomen dat je je fiets in een druk fietsenrek beschadigd.

Dit maakt de Batavus Fonk E-Go ook zeer geschikt als elektrische schoolfiets. Daarbij worden dit soot eigenschappen immers ook zeer op prijs gesteld.

Wat de Batavus Fonk E-Go ook erg geschikt maakt als stadsfiets is zijn makkelijke wendbaarheid en soepel bediening. Een prima fiets om mee in de drukte te fietsen en om obstakels te vermijden.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle specificaties en informatie en voor de laagste prijs van de Batavus Fonk E-Go, de beste goedkope elektrische fiets.

Zie ook: Meer tips elektrische fietsen
-->