Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Speed pedelecs met korting

Speed pedelecs met korting

De speed pedelec zien er steeds vaker in het straatbeeld opduiken. De snelle elektrische fiets is voor veel mensen een bijzonder goed alternatief voor de auto en het openbaar vervoer. Met een speed e-bike heb je geen last van files, je kunt makkelijk parkeren en toch ben je snel op de plaats van bestemming. En online zijn speed pedelecs heel goed te betalen.


Hier koop je speed pedelec fietsen met korting

Onderstaande online fietsenwinkels hebben een mooi assortiment snelle e-bikes en verkopen deze snelle elektrische fietsen vaak met een heel hoge korting.


Je vindt hier aanbiedingen van de speed pedelecs van Gazelle, Riese & Muller, Klever, Stromer, Kalkhoff, Qwic, Gepida, Raleigh en veel andere beste speed pedelec fabrikanten.

Wanneer is een elektrische fiets een speed pedelec?

Normaal gesproken is de maximum snelheid van een e-bike begrenst op maximaal 25 kilometer per uur. Een speed pedelec haalt echter wel 45 kilometer per uur. De speed pedelec wordt dan ook wel speed e-bike, snelle elektrische fiets of snelle e-bike genoemd.

De speed pedelec bestaat al een behoorlijk aantal jaren, maar pas de laatste jaren is deze snelle elektrische fiets erg populair aan het worden. Vooral forenzen zijn dol op deze fiets omdat hij je razendsnel op de plek van bestemming brengt zonder dat je last van files hebt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een scooter krijg je er ook nog frisse lucht en lichaamsbeweging bij zonder dat je je in het zweet hoeft te trappen

Een speed pedelec is voor de wet gelijk aan een scooter / bromfiets
Door hun hoge snelheden heeft de overheid wel besloten om ze wettelijk gezien als bromfiets te beschouwen. Dat brengt helaas wat nadelen met zich mee. Je moet over een bromfiets-rijbewijs beschikken om op een speed pedelec te mogen rijden, en dus ook minimaal 16 jaar oud zijn. De snelle e-bike moet voorzien zijn van een kentekenplaatje, verzekerd zijn en de fietser moet een speciale (NTA 8776 goedgekeurde) fietshelm dragen.

Snel rijden zonder parkeerproblemen
 Maar daar tegenover staat een snelle e-bike die je snel op de plaats van bestemming brengt. Natuurlijk hangt er aan een speed pedelec wel een prijskaartje, maar hou er rekening mee dat je op stroom rijdt dus geen benzinekosten betaald, niet te maken hebt met parkeerkosten of een parkeervergunning en ook geen OV-abonnement nodig hebt. Wat dat betreft is voor een beetje forens de aanschafprijs van een speed e-bike al snel terugverdiend. Vooral als je de speed pedelec met korting kunt kopen.

En dat laatste kan via bovenaan genoemde winkels. Kijk daar voor alle speed pedelecs, alle mogelijkheden en alle prijzen.

Zie ook: Samenvatting:
De speed pedelec (fast e-bike, snelle elektrische fiets, speed bike, speedpedelec) wordt steeds populairder. Een speed pedelec is een elektrische fiets die een topsnelheid kan halen van 45 km per uur in plaats van de maximale 25 km per uur die een gewone e-bike maximaal mag rijden. Er komen steeds meer speed pedelecs op de martkt. Waar koop je goedkoop een goede speed pedelec? Hierboven vind je aanbiedingen van speed pedelecs van alle merken bij de beste en goedkoopste winkels in Nederland.
-->