Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta M8b: Beste e-bike van 2019

Sparta M8b: Beste e-bike van 2019


Bij de Fiets van het Jaar verkiezing 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht is de Sparta M8b uitgeroepen tot beste e-bike van 2019. Deze verkiezing wordt georganiseerd door de RAI Vereniging en de fietsen worden door een deskundige en onafhankelijke vakjury beoordeeld.


Deze Sparta e-bike met Bosch middenmotor is leverbaar als damesfiets (lage instap) en als herenfiets.


Tip: Koop hier de Sparta M8b online met een zeer hoge korting!
De fiets wordt volledig rijklaar gratis thuisbezorgd.

beste e-bike 2019 sparta m8bVolgens de jury is de Sparta M8B een frisse elegante elektrische fiets die opvalt door zijn moderne ontwerp, kleur en designverlichting. Het is een hoogwaardig afgewerkte e-bike waarmee men graag gezien wordt. De fiets oogt heel strak door de vernuftig in het stuur weggewerkte kabels, en de rijeigenschappen zijn volgens de jury zeer goed.

Informatie Sparta M8b

De Sparta M8b is een elektrische fiets die zowel voor lange fietstochten als korte ritjes zeer geschikt is.

beste e-bike middenmotor bosch sparta m8b

De Bosch middenmotor zorgt voor een laag zwaartepunt waardoor de elektrische fiets zeer stabiel aanvoelt tijdens het fietsen. De ondersteuning van deze motor is prettig en voelt heel natuurlijk aan. Dat komt mede door de trapsensor die de ondersteuning heel nauwkeurig aan je manier van trappen aanpast.

De Sparta M8B beschikt over vier verschillende rijprogramma's. De bediening daarvan gaat via het Intuvia Bosch display op het stuur.

sparta bosch e-bike display


Verder biedt de Sparta M8B acht versnellingen in de naaf, heel goede hydraulische velgremmen, walkassist, LED-verlichting die automatisch aangaat als het donker wordt, een AXA-fietsslot, een verende voorvork, anti-lek banden en een 300 wh accu met een actieradius die tot wel 125 kilometer kan oplopen. Er zijn ook 400 wh en 500 wh accu's beschikbaar voor een nog grotere actieradius.

Kijk voor de actuele prijs (met zeer hoge korting) bij de bovenaan genoemde aanbieding.

Foto's: Sparta Fietsen
-->