Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina Common Active. Sportieve versie van fiets van het jaar

Cortina Common Active. Sportieve versie van fiets van het jaar


De Cortina Common is uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2019. Maar Cortina is geen fietsmerk dat op zijn lauweren rust. Ze hebben de Cortina Common Active uitgebracht, een sportieve versie van de beste fiets van 2019.


Extra sportief

De Cortina Common Active is net zo praktisch in het gebruik als de gewone Common, maar deze versie is extra sportief uitgevoerd met een recht stuur, een strak frame en een sportief zadel. Een sportieve stadsfiets, een mix van urban en sportief.


Meer dan een stadsfiets

De Cortina Common Active is leverbaar met 3 of 7 versnellingen. Vooral de laatste versie is veel meer dan een stadsfiets. Met zoveel keuze uit versnellingen, een licht frame en een comfortabele fiets maakt de Cortina Common Active ook geschikt voor het fietsen van lange afstanden.

Klikken op de achterdrager

Ook het AtranVelo System (AVS) van Cortina is aanwezig op de achterdrager van de Common Active waardoor je er een geschikte mand of tas gewoon op vast kunt klikken, en natuurlijk weer net zo makkelijk los kunt klikken.

Een mooie Cortina fiets met een bijzonder aantrekkelijk prijskaartje. Kijk maar bij de online aanbiedingen van Cortina fietsen.


Zie ook: Meer tips stadsfietsen
-->