Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Nogan kinderfietsen. Goedkope fietsen voor kinderen en tieners

Nogan kinderfietsen. Goedkope fietsen voor kinderen en tieners

Ben je op zoek naar een mooie maar voordelige fiets voor je kinderen? Kijk dan eens naar Nogan fietsen. Dit zijn goede kinderfietsen en fietsen voor tieners met een aantrekkelijk prijskaartje.

Nogan fiets tiener


De maten van Nogan fietsen lopen van 12 t/m 28 inch. Fietsen voor peuters tot tieners. De grootste Nogan fietsen zijn ook geschikt voor volwassenen.

Maar het zijn vooral de Nogan kinderfietsen voor peuter, kleuter en lagere school kind die populair zijn.

Aanbiedingen Nogan fietsen

In het overzicht met aanbiedingen van Nogan fietsen kun je alle fietsen van dit merk en hun (lage) prijs bekijken. Je vindt daar ook alle details en ervaringen van kopers van een Nogan fiets.

Hieronder kijken we naar wat verschillende fietsen uit de uitgebreide collectie. Let op, dit is maar een klein deel van het grote aanbod.

Nogan peuterfietsen

De maten van Nogan kinderfietsen beginnen bij 12 inch. Dat betekent dat peuters met een lichaamslengte onder de 90 centimeter al op deze fietsjes kunnen rijden.

Nogan Harley fiets peuter
Nogan Harley fiets peuter

Deze Nogan peuterfietsjes zijn voorzien van afneembare zijwieltjes en worden geleverd in vele kleurstellingen voor meisjes en jongens. Hierboven zie je de stoere Nogan Harley voor kleine bikers. Een supersterke stalen jongensfiets. 

Maar dit is nog maar één van de Nogan peuterfietsen, kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle modellen en prijzen.

Nogan kleuterfietsen

Ook de kleuterfietsen worden door Nogan nog met af te nemen zijwieltjes geleverd. We komen hier diverse modellen tegen die als een kleinere variant ook als peuterfiets te koop zijn. Maar Nogan voegt daar enkele leuke modellen voor kleuters aan toe.

Nogan Mick fiets jongen
Nogan Mick fiets jongen


Twee van deze Nogan kinderfietsen willen we er uitlichten. De bovenstaande Nogan Mick, ook te koop als peuterfiets. Dit is een coole transportfiets voor kleine kinderen. 

Ideaal voor het meenemen van je brooddtrommel naar school. De meegeleverde zijwieltjes zijn niet zichtbaar op de foto.


Nogan Cargo mini bakfiets kind
Nogan Cargo mini bakfiets

De tweede Nogan kleuterfiets die we er uit willen lichten is de Nogan Cargo mini bakfiets, een superschattige bakfiets waarbij de kleuters nu eens niet in de bak, maar op de fiets zelf kunnen plaatsnemen.

Nogan kinderfietsen

Voor kinderen in de lagere school leeftijd heeft Nogan kinderfietsen in alle maten. Hieronder zie je de 20 inch versie van de snelle Nogan Rally. Sportief, stoer, maar ook compleet en veilig.

Nogan Rally 20 inch fiets jongen
Nogan Rally 20 inch fiets jongen

Nogan tienerfietsen

Maar het aanbod aan Nogan fietsen stopt niet in groep acht van de lagere school. Ze bieden ook mooie voor voordelige schoolfietsen voor oudere kinderen.  De grootste van deze fietsen zijn ook prima geschikt voor volwassenen. 

In de fietsmaten van 20 inch tot en met 28 inch biedt Nogan fietsen mooie transportfietsen. De foto helemaal bovenaan toont zo'n Nogan transportfiets. Deze Nogan Vintage N3 beschikt over 3 versnellingen en een sterke voordrager en achterdrager. Een prima schoolfiets!

Er is ook een versie met retro jasbeschermer (zie foto onder). Alle Nogan transportfietsen voor tieners zijn in diverse kleuren beschikbaar.


Nogan transportfiets schoolfiets

Nogan Vintage transportfiets / schoolfiets
 

Overzicht Nogan fietsen

Dit zijn de populaire Nogan fietsen en de maten waarin deze kinderfietsen voor een meisje en jongen verkrijgbaar zijn.

Nogan Butterfly (meisjes)
12, 14, 16 en 18 inch

Nogan Puck (meisjes)
12, 14, 16 en 18 inch

Nogan Mick (jongens)
12, 14, 16 en 18 inch

Nogan Harley (jongens)
12, 14, 16, 18 en 20 inch

Nogan Vintage N3 (tieners)
20, 22, 24, 26 en 28 inchKijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Nogan fietsen voor alle modellen en prijzen.

Zie ook: Kinderfietsen aanbiedingen

Onderwerp:
Zoek je een kinderfiets, voor een peuter, kleuter of lagere school kind. Of een goede schoolfiets voor een tiener? Kijk dan hier boven naar de aanbiedingen van Nogan fietsen. Nogan fietsen zijn goedkope maar goede kinderfietsen en schoolfietsen voor kinderen van iedere leeftijd. Hierboven een review en overzicht.
-->