Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Nogan kinderfietsen. Goedkope fietsen voor kinderen en tieners

Nogan kinderfietsen. Goedkope fietsen voor kinderen en tieners

Ben je op zoek naar een mooie maar voordelige fiets voor je kinderen? Kijk dan eens naar Nogan fietsen. Dit zijn goede kinderfietsen en fietsen voor tieners met een aantrekkelijk prijskaartje.De maten van Nogan fietsen lopen van 12 t/m 28 inch. Voor peuters tot tieners. De grootste fietsen zijn ook geschikt voor volwassenen.


Aanbiedingen Nogan fietsen

In het overzicht met aanbiedingen van Nogan fietsen kun je alle fietsen van dit merk en hun (lage) prijs bekijken. Je vindt daar ook alle details en ervaringen van kopers van een Nogan fiets.

Hieronder kijken we naar wat verschillende fietsen uit de uitgebreide collectie. Let op, dit is maar een klein deel van het grote aanbod.

Nogan peuterfietsen

De maten van Nogan kinderfietsen beginnen bij 12 inch. Dat betekent dat peuters met een lichaamslengte onder de 90 centimeter al op deze fietsjes kunnen rijden.


Deze Nogan peuterfietsjes zijn voorzien van afneembare zijwieltjes en worden geleverd in vele kleurstellingen voor meisjes en jongens. Hierboven zie je de stoere Nogan Harley voor kleine bikers. Een supersterke stalen jongensfiets. Maar dit is nog maar één van de vele Nogan peuterfietsen, kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle modellen en prijzen.

Nogan kleuterfietsen

Ook de kleuterfietsen worden door Nogan nog met af te nemen zijwieltjes geleverd. We komen hier diverse modellen tegen die als een kleinere variant ook als peuterfiets te koop zijn. Maar Nogan voegt daar enkele leuke modellen voor kleuters aan toe.Twee van deze Nogan kinderfietsen willen we er uitlichten. De bovenstaande Nogan Mick, ook te koop als peuterfiets. Dit is een coole transportfiets voor kleine kinderen. Ideaal voor het meenemen van je brooddtrommel naar school. De meegeleverde zijwieltjes zijn niet zichtbaar op de foto.De tweede Nogan kleuterfiets die we er uit willen lichten is de Nogan Corgo mini bakfiets, een superschattige bakfiets waarbij de kleuters nu eens niet in de bak, maar op de fiets zelf kunnen plaatsnemen.

Nogan kinderfietsen

Voor kinderen in de lagere school leeftijd heeft Nogan kinderfietsen in alle maten. Hieronder zie je de 20 inch versie van de snelle Nogan Rally. Sportief, stoer, maar ook compleet en veilig.


Nogan tienerfietsen

Maar het aanbod aan Nogan fietsen stopt niet in groep acht van de lagere school. Ze bieden ook mooie voor voordelige schoolfietsen voor oudere kinderen.  De grootste van deze fietsen zijn ook prima geschikt voor volwassenen. Het grootste deel van het aanbod aan 26 en 28 inch Nogan fietsen bestaat uit mooie transportfietsen. De foto helemaal bovenaan toont zo'n Nogan transportfiets.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Nogan fietsen voor alle modellen en prijzen.

Zie ook: Kinderfietsen aanbiedingen

Onderwerpen:
Nogan fiets kopen online, kwaliteit Nogan fietsen, peuterfiets met zijwielen, ervaringen, kinderfietsen.
-->