Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Vogue fietsen. Informatie en aanbiedingen

Vogue fietsen. Informatie en aanbiedingen


Vogue is het belangrijkste fietsmerk van fietsfabrikant Bimas Bike uit Zaandam. Vogue fietsen heb je in veel modellen, maar altijd zijn het goede fietsen tegen een lage prijs.


Hier kun je Vogue fietsen goedkoop kopen

De lage prijs geldt vooral als je een Vogue fiets online koopt. Diverse online fietsenwinkels bieden namelijk de Vogue fietsen met een bijzonder hoge korting aan. Deze korting kan oplopen tot vele honderden euro's. Het is dus zeer aan te raden bij onderstaande winkels even de prijzen te bekijken.

Deze winkels bieden een goed assortiment Vogue fietsen en geven de hoogste kortingen.


Heel veel Vogue fietsen

Het aanbod aan verschillende Vogue fietsen is enorm groot. Onder de naam Vogue worden stadsfietsen en transportfietsen verkocht, maar ook elektrische fietsen, (elektrische) bakfietsen en vouwfietsen.

Er wordt veel aandacht besteedt aan het uiterlijk en de uitstraling van de fietsen. Voor jonge mensen hechten veel waarde aan het design van hun fiets. Vogue biedt dan ook fietsen met een verzorgde en trendy uitstraling. Daarnaast zijn de Vogue fietsen vaak in vele kleuren en kleurcombinaties te koop. 

Vogue stadsfietsen

Alleen in de categorie stadsfietsen zien we al een groot aantal verschillende modellen. Je hebt de sportieve Vogue Status, de praktische Vogue Jumbo en Evora, de sierlijke Vogue Lifter en Dolphin transportfietsen en veel meer. Bij scholieren is er een ruimte keuze uit transportfietsen zoals de Vogue Liberty, Transporter en Elite.

Vogue elektrische fietsen

Ook bij de elektrische fietsen is is er een keuze uit meer dan 10 geheel verschillende Vogue e-bikes. Niet alleen elektrische versies van de stadsfietsen, maar ook gemotoriseerde bakfietsen en vouwfietsen.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Vogue fietsen voor alle modellen, specificaties, mogelijkheden en de laagste prijzen.

Foto's: Bimas Bike

Onderwerpen:
Vogue fietsen, kwaliteit, fietsmerk vogue, test, review, bimas bike.
-->