Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope fietsen: Ranger fietsen

Goedkope fietsen: Ranger fietsen


Ranger fietsen zijn goedkope fietsen van BIG Bicycles uit Deventer. Onder de merknaam Ranger verkopen ze stadsfietsen, elektrische fietsen, transportfietsen, omafietsen en vouwfietsen in diverse modellen. Er is dus veel keuze uit goedkope Ranger fietsen.


Aanbiedingen van Ranger fietsen

Ranger fietsen zijn te koop bij enkele bekende webwinkels. Hieronder vind je de beste aanbieders van Ranger fietsen. Deze webshops hanteren de laagste prijzen en hebben het beste assortiment aan fietsen van dit Nederlandse fietsmerk.


Ranger is een merknaam van BIG Bicycles uit Deventer. BIG is ook verantwoordelijk voor de fietsen van de merken Rivel, Hollandia, Pelikaan, Rössler, Prophete. Mobion M en Maxwell.  Onder de merknaam Ranger verkopen ze een breed scale aan fietsen voor volwassenen. Hieronder kijken we naar wat populaire Ranger modellen. Dit is overigens slechts een deel van het beschikbare aanbod. Kijk bij bovenstaande winkels voor alle modellen en hun lage prijs.

Ranger Touring

De Ranger Touring is de meest populaire Ranger fiets. Dit is een sportieve stadsfiets / toerfiets met een Shimano derailleur met zes versnellingen, V-brakes en een sterk stalen frame.  Deze fiets is geschikt als stadsfiets, maar ook voor de wat langere fietsritten, Een echte allrounder. Kijk bij bovenstaande winkels voor de aanbiedingen.


Ranger Go Ahead

De Ranger Go Ahead (het merk komt uit Deventer) is een moderne e-bike die te koop is met zes versnellingen en (als Ranger Go Ahead N3) met drie versnellingen. Deze elektrische fiets beschikt over een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Ook deze fiets vind je bij de bovenstaande aanbevolen winkels.


Ranger Shopper

De "boodschappenfiets" van Ranger. Deze damesfiets is een echte stadsfiets. De Ranger Shopper N3 is voorzien van 3 versnellingen, V-brakes voor en achter,  LED verlichting en een staaldraad fietsmandje. Dat laatste maakt deze fiets tot een echte shopper. Deze damesfiets is in diverse kleuren verkrijgbaar. Zie bovenstaande winkels.


Ranger mountainbikes

Voor de mountainbike liefhebber heeft Ranger de Climber en de Grabber in de collectie. Het belangrijkste verschil is dat de Climber beschikt over V-brakes voor en achter, en de Grabber over een V-brake achter maar voor schijfremmen heeft.Deze Ranger mountainbikes zijn voor en achter en een Shimano 18 versnellingen derailleur.

Ranger Track

Een andere Ranger sportfiets is de Track. De Ranger Track is een stevige racefiets met 18 versnellingen. Deze racefiets is ideaal voor beginners door zijn lage prijs.  Hieronder is het damesmodel afgebeeld.En zo heeft Ranger nog meer leuke fietsen zoals de Ranger Transport, de Ranger ViaVia vouwfiets, de Ranger El Retro elektrische transportfiets en de Ranger Student omafiets.

Kijk voor alle Ranger fietsen en hun zeer lage prijs bij de aanbiedingen van de bovenaan genoemde aanbevolen online winkels.
-->