Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » De beste fietskratten

De beste fietskratten

Er is een zeer grote keuze uit fietskratten. Merken als Basil, FastRider, Urban Proof en VWP maken mooie en functionele fietskratten die makkelijk op de voordrager van je fiets zijn te bevestigen. Hier kijken we naar het aanbod aan goede fietskratten.
Kijk voor een overzicht van alle fietskratten (meer dan 200!) bij alle fietskratten en hun prijs. Je kunt daar tussen al die kratten heel makkelijk de voor jou beste fietskrat kiezen, door bijvoorbeeld te selecteren op formaten, prijs, kleur en materiaal.

Hieronder kijken we naar diverse soorten fietskratten uit dit overzicht.

De standaard fietskrat

De standaard fietskrat is gemaakt van kunststof. Het is een eenvoudige maar functionele krat die luchtdoorlatend is aan de zijkanten en geopend is aan de bovenzijde. Deze fietskratten zijn makkelijk te bevestigen op iedere voordrager.


De hier getoonde fietskratten (beide bovenstaande foto's) zijn van het merk Basil. Basil levert deze fietskratten in de meest uiteenlopende maten, van heel groot tot heel klein en in heel veel kleuren.

Ook merken als FastRider en Urban Proof bieden deze standaard kunststof fietskratten in vele varianten aan. Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle mogelijkheden en prijzen.

Houten fietskratten

Een leuk alternatief voor de standaard kunststof fietskratten zijn de houten fietskratten die onder andere door VWP, TWO-O, Willex en Falkx gemaakt worden. Dit soort kratten staat erg mooi op je transportfiets door hun klassieke en natuurlijke uitstraling.Hierboven zie je een populaire houten fietskrat van TWO-O. Deze krat is gemaakt van duurzaam hout. Een handige extra aan deze krat is de bekerhouder waarin je een beker koffie of blikje frisdrank kunt plaatsen tijdens het fietsen. Ideaal voor forenzen die zo op de fiets wakker kunnen worden.

Tip: Op Beste Fietskrat Kopen vind je alle informatie voor het kopen van een fietskrat. Onder andere de goedkoopste aanbieders, de top 10 van fietskratten een een fietskrat keuzehulp.


En zo zijn er nog veel meer houten fietskratten, met soms heel andere designs. Neem bijvoorbeeld de hier boven getoonde fietskrat van Playwood, een fabrikant die we vooral kennen van hun houten speelgoed. Dit kistje van natuurlijk onbewerkt hout is eenvoudig, maar ziet er prachtig uit op je transportfiets.

Kijk in het bovenstaande overzicht met alle fietskratten voor alle kratten, hun maten, hun specificaties en hun prijs, en kies de voor jou beste fietskrat uit.


Zie ook: Alle informatie fietskratten


Onderwerpen:
Hierboven vind je de beste fietskratten en aanbiedingen van fietskratten. Standaard fietskratten van kunststof, maar ook goede houten fietskratten tegen een lage prijs.
-->