Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina Common, terechte winnaar Eurobike Award 2018

Cortina Common, terechte winnaar Eurobike Award 2018


De Cortina Common is een heerlijke designfiets die alles vertegenwoordigd waar het Nederlandse fietsmerk Cortina voor staat. Hip, modern, trendy, innovatief, van hoge kwaliteit en ook nog eens heel betaalbaar.  Dat deze fiets de Eurobike Award 2018 won kunnen we dan ook alleen maar toejuichen.


Wat maakt de Cortina Common tot zo'n goede fiets dat deze de zo belangrijke Europese prijs voor beste fiets heeft gewonnen?  Het originele design, de zeer goede prijs / kwaliteit verhouding, maar vooral ook het innovatieve  AVS kliksysteem voor het bevestigen van manden en tassen op de voordrager en / of achterdrager van deze beste stadsfiets.

Kijk bij de online aanbiedingen van Cortina fietsen waar je de Cortina Common met een vaak hoge online korting kunt kopen.

AVS voor fietsmanden en fietstassen

Via AVS klik (en ontklik) je de bijbehorende tassen en manden gewoon van de voordrager of achterdrager. Klik van de fiets, even boodschappen doen, klik weer op de fiets, Zo makkelijk gaat het met AVS (Atran Velo System). Cortina levert zelf een kleine tien fietstassen en fietsmanden voor dit systeem. Om mee te beginnen, want veel meer AVS fietstassen en AVS fietsmanden zitten in de planning.


Gratis persoonlijke tag

Of neem de persoonlijke tag van de Cortina Common. Koop de Cortina Common goedkoop online via een goede online aanbieder van Cortina fietsen, en bestel vervolgens online op de Cortina website een gratis tag voor op de zadelbuis van de Cortina Common. Op deze tag kun je alles zetten, van je naam en telefoonnummer tot een persoonlije spreuk of levensmotto. Binnen een week na het invullen op de Cortina website ontvang je de tag gratis thuis en kun je deze persoonlijke tag op je fiets plaatsen.

Verschillende uitvoeringen Cortina Common

Niet alleen de tag is persoonlijk, ook bij de uitvoering van je Corina Common designfiets heb je veel mogelijkheden. Ga je voor een damesfiets of herenfiets, 3 of 7 versnellingen, handremmen of een terugtramrem? Bij de Corina zijn alle combinaties mogelijk. Plus veel kleuren, al verschillen die per model. De ene versie van de Corina Common is in één kleur beschikbaar, een andere in wel tien kleuren.

Kijk bij de bovengenoemde online aanbieders van Cortina fietsen voor alle versies van de Cortina Common tegen de laagste prijs.
-->