Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Victesse Melville elektrische fiets (review)

Victesse Melville elektrische fiets (review)


De Victesse Melville is een echte allrounder onder de e-bikes. Deze elektrische fiets met Bosch Active Line middenmotor is zowel geschikt als toerfiets als stadsfiets.Victesse Melville met hoge online korting

De Victesse Melville e-bike is online met een zeer hoge korting te koop.
Kijk hier voor de aanbiedingen van Victesse fietsen.7 naafversnellingen

Deze elektrische fiets is voorzien van 7 naafversnellingen van Shimano Nexus (Victesse Melville N7). Belangrijk, want in de praktijk zijn de 3 versnellingen waarover sommige andere e-bike beschikken gewoon te weinig om de juiste versnelling te vinden, vooral als je de fiets recreatief gebruikt. Met deze Victesse elektrische fiets heb je daarvan geen last. Je schakelt soepel naar het juiste verzet.

Rijcomfort

Met zijn comfortabel verende voorvork en verende zadelpen is het comfortabel fietsen op de Melville. De fiets is verder ook comfortabel uitgerust. Belangrijk voor een fiets waarop je veel kilometers maakt, en dat doe je op een e-bike. Mensen kopen geen elektrische fiets om er alleen korte ritjes in stad of dorp mee te maken.Bosch middenmotor

En dan de fietsmotor. De onlangs verbeterde Bosch Active Line middenmotor is niet alleen krachtig (40 Nm) maar ook heel stil. De betrouwbare motor (Duitse gr├╝ndlichkeit) levert zijn power direct op de trapas. Hierdoor heb je het idee dat je zelf de kracht levert, dat geeft een heel natuurgetrouw gevoel. Ook komt de motor in het midden het balans van de e-bike ten goede. Het is alleen jammer dat de instap van deze fiets, door de plaats van de motor niet heel laag is (zie foto onder), ook al wordt het damesmodel wel als lage instap fiets verkocht.De bediening van de trapondersteuning werkt op een centraal op het stuur geplaatst display (Bosch Intuvia). Voor wat betreft de lithium-ion accu kun je bij de aanschaf van deze elektrische fiets kiezen tussen een 300Wh accu en een 400Wh accu. Je kiest dan tussen de Victesse Melville N7 HM 300 en de Victesse Melville N7 HM 400.

E-bike voor stad en land

We schreven het al. Dit is een goede elektrische fiets voor zowel dagelijkse ritjes als lange fietstochten. Het comfort, de goede rijeigenschappen en de technische specificaties maken lange fietsritten mogelijk. Voor in de stad is dit een robuste en veilige fiets, met bijvoorbeeld Shimano schijfremmen en een gesloten kettingkast.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor de actuele (laagste) prijs van deze veelzijdige elektrische fiets.
-->