Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Comfortabel fietszadel los kopen (aanbiedingen)

Comfortabel fietszadel los kopen (aanbiedingen)

Een goed comfortabel fietszadel kun je los kopen. Deze fietszadels zijn vaak veel beter en bieden meer comfort dan het standaard zadel van je fiets.

beste fietszadel goedkoop kopen

Niet tevreden over je fietszadel? Of is deze gewoon versleten? Dan hoef je er niet op te blijven fietsen. En ook een nieuwe fiets is heus niet nodig. Je kunt goede comfortabele fietszadels ook los kopen. Hier vind je er meer dan 1.700 zadels!


Weg met zadelpijn. Gebruik een goed zadel op je fiets. Een goed en comfortabel gelzadel kost maar een paar tientjes. Voor dat geringe bedrag heb je een fietszadel van een goed fietszadel merk als Selle Royal, een Italiaanse specialist in fietszadels. 

Een zadel voor een racefiets of mountainbike is helaas wat duurder, maar ook die zijn hun prijs meer dan waard. Juist tijdens het wielrennen belast je je zitvlak zwaar en is een goed comfortabel fietszadel erg belangrijk.

Aanbiedingen meer dan 1.700 fietszadels

In het overzicht aanbiedingen alle fietszadels vind je alle goede fietszadels. Meer dan 1.700 zadels voor stadsfiets, e-bike, toerfiets, racefiets, mountainbike of ander soort fiets. 

Natuurlijk kun je deze hooiberg vol zadels op tal van manieren doorzoeken. Je vinkt je wensen aan, zo dat alleen de geschikte fietszadels die aan jouw eisen en jouw budget voldoen overblijven.

Hieronder kijken we naar de beste fietszadel merken.

Selle Royal fietszadel

Als je naar populariteit en verkochte aantallen kijkt is er één merk dat ver boven de rest uitstijgt, en dat is het Italiaanse Selle Royal (Italiaans voor Koninklijk Zadel). Zijn naam en populariteit heeft Selle Royal niet voor niets. Selle Royal zadels zijn bijzonder goede en comfortabele fietszadels die ook nog eens heel goed te betalen zijn.


Selle Royal fietszadel
Selle Royal zadel fiets


Selle Royal is een echte specialist in fietszadels, en ook de marktleider bij zadels voor de fiets. Heel veel fietsen die je koopt zijn standaard al uitgerust met een Selle Royal fietszadel, maar bij de minder luxe fietsen zijn dat vaak de wat goedkopere zadels. 

Voor weinig geld kun je deze vervangen door een comfortabel gelzadel van Selle Royal of een ander topmerk.

Brooks fietszadel

Een ander populair merk fietszadels is Brooks. Maar hierbij moeten we wel opmerken dat Brooks zadels in een luxer en duurder segment vallen. 

De prijzen van een goed Brooks fietszadel beginnen pas boven de 80 euro. Maar dan heb je wel een mooi en luxe lederen fietszadel van zeer hoge kwaliteit. 

Brooks zadels worden ook nog eens met de hand gemaakt. Geen wonder dat er een hoog prijskaartje aan hangt.


Brooks zadel fiets

Brooks zadel fiets


Brooks fietszadels zijn ook klassiek vormgegeven. Erg mooi, maar niet zo geschikt voor een sportieve fiets. Wel voor een stijlvolle designfiets of retrofiets.

Selle Italia fietszadel

Selle Italia zadels zitten aan de andere kant van het spectrum. Dit Italiaanse merk zadels maakt namelijk voornamelijk fietszadels voor racefietsen en mountainbikes. Voor een stadsfiets, e-bike of andere gewone fiets heeft Selle Italia ook zadels, maar deze fietszadels hebben dan vaak wel een ongewoon design, zoals het onderstaande jeans-zadel.


Selle Italia zadel fiets

Selle Italia zadel fiets


ISM fietszadel

Een andere aanrader voor wie een goed comfortabel zadel voor de fiets zoekt is een ISM fietszadel. ISM zadels zijn speciaal ontworpen om zadelpijn te voorkomen. ISM maakt fietszadels ter voorkoming van zadelpijn aan de zitbotjes, het stuitje en de voorzijde van het onderlichaam (voor dames en heren). 

Kijk bij de ISM fietszadels voor meer informatie over deze fietszadels tegen zadelpijn.


Andere goede fietszadel merken

Zo zijn er nog meer zadel fabrikanten die goede comfortabele fietszadels maken. Voor goede zadels met een goed comfort tijdens het fietsen kun je ook kijken naar de fietszadels van o.a. Fizik, Specialized, Terry, Selle San Marco, Voltano en Contec.

In het overzicht met aanbiedingen fietszadels vind je ze allemaal. Fietszadels voor vrouwen en mannen, fietszadels voor e-bike, stadsfiets, mountainbike en racefiets, en comfortabele fietszadels in alle prijsklassen en modellen.

Beste fietszadel kopen

Op Beste Fietszadel Kopen vind je alle goede winkels waar je een goed comfortabel fietszadel goedkoop kunt kopen. Bovendien vind je er de beste fietszadels uit de test, de fietszadel top 10 en heel veel tip voor bij het kiezen en goedkoop kopen van het beste zadel voor op de fiets.

In het bovenstaand overzicht vind je alle fietszadels van deze en nog heel veel andere merken tegen een aantrekkelijk prijs. Kijk daar voor alle mogelijkheden.

Zie ook:


Samenvatting:
Een fietszadel slijt op den duur en moet dan vervangen worden. Geen probleem, want er zijn heel veel goede fietszadels los te koop. Ook veel luxere en betere zadels dan een standaard fietszadel, dus het kan heel aantrekkelijk zijn het standaard op de fiets aanwezige zadel te vervangen door een beter fietszadel.

Hierboven kijken we naar drie van de beste fietszadel merken voor een comfortabel fietszadel, namelijk Selle Royal, Selle Italia en Brooks. Bovendien vind je hierboven goedkope aanbiedingen van alle fietszadels. Ideaal als je een fietszadel zoekt voor je stadsfiets, e-bike, racefiets of mountainbike.
-->