Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Comfortabel fietszadel los kopen.

Comfortabel fietszadel los kopen.


Niet tevreden over je fietszadel? Of is deze gewoon versleten? Dan hoef je er niet op te blijven fietsen. En ook een nieuwe fiets is heus niet nodig. Je kunt goede comfortabele fietszadels ook los kopen. Hier vind je er meer dan 1.900!


Weg met zadelpijn. Gebruik een goed zadel. Een goed en comfortabel gelzadel kost maar een paar tientjes. En dan heb je een fietszadel van een goed merk als Selle Royal. Een zadel voor een racefiets of mountainbike is helaas wat duurder, maar ook die zijn hun prijs meer dan waard. Juist tijdens het wielrennen belast je je zitvlak zwaar.

Kies voordelig uit meer dan 1.900 fietszadels

In het overzicht met alle fietszadels vind je alle goede fietszadels. Meer dan 1.900 voor stadsfiets, e-bike, toerfiets, racefiets, mountainbike of ander soort fiets. Natuurlijk kun je deze hooiberg op tal van manieren doorzoeken. Zo dat alleen de geschikte fietszadels die aan jouw eisen en jouw budget voldoen overblijven.

Selle Royal fietszadels

Als je naar populariteit en verkochte aantallen kijkt is er één merk dat ver boven de rest uitstijgt, en dat is het Italiaanse Selle Royal (Koninklijk Zadel), die naam en populariteit hebben ze niet voor niets. Selle Royal zadels zijn bijzonder comfortabele en goede fietszadels die ook nog eens heel populair zijn.
Selle Royal is een echte specialist in fietszadels, en ook de marktleider op dit gebied. Heel veel fietsen die je koopt zijn standaard al uitgerust met een Selle Royal fietszadel, maar bij de minder luxe fietsen zijn dat vaak de wat goedkopere zadels. Voor weinig geld kun je deze vervangen door een comfortabel gelzadel van Selle Royal of een ander topmerk.

Brooks fietszadels

Een ander populair merk fietszadels is Brooks. Maar hierbij moeten we wel opmerken dat Brooks zadels in een luxer en duurder segment vallen. De prijzen van een goed Brooks fietszadel beginnen pas boven de 80 euro. Maar dan heb je wel een mooi en luxe lederen fietszadel van zeer hoge kwaliteit. Brooks zadels worden ook nog eens met de hand gemaakt. Geen wonder dat er een hoog prijskaartje aan hangt.
Brooks fietszadels zijn ook klassiek vormgegeven. Erg mooi, maar niet zo geschikt voor een sportieve fiets. Wel voor een stijlvolle designfiets of retrofiets.

Selle Italia fietszadels

Selle Italia zadels zitten aan de andere kant van het spectrum. Dit Italiaanse merk zadels maakt namelijk voornamelijk fietszadels voor racefietsen en mountainbikes, en ook enkele fietszadels voor stadsfietsen en andere gewone fietsen, maar die hebben dan vaak wel een ongewoon design, zoals het onderstaande jeans-zadel.

Beste fietszadel kopen

Op Beste Fietszadel Kopen vind je alle goede winkels waar je een goed comfortabel fietszadel goedkoop kunt kopen. Bovendien vind je er de beste fietszadels uit de test, de fietszadel top 10 en heel veel tip voor bij het kiezen en goedkoop kopen van het beste zadel voor op de fiets.

In het bovenstaand overzicht vind je alle fietszadels van deze en nog heel veel andere merken tegen een aantrekkelijk prijs. Kijk daar voor alle mogelijkheden.


Samenvatting:
Een fietszadel slijt op den duur en moet dan vervangen worden. Geen probleem, want er zijn heel veel goede fietszadels los te koop. Ook veel luxere en betere zadels dan een standaard fietszadel, dus het kan heel aantrekkelijk zijn het standaard op de fiets aanwezige zadel te vervangen door een beter fietszadel.

Hierboven kijken we naar drie van de beste fietszadel merken voor een comfortabel fietszadel, namelijk Selle Royal, Selle Italia en Brooks. Bovendien vind je hierboven goedkope aanbiedingen van alle fietszadels. Ideaal als je een fietszadel zoekt voor je stadsfiets, e-bike, racefiets of mountainbike.
-->