Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Victesse Magnum (review)

Victesse Magnum (review)


Victesse is een Nederland fietsmerk dat zich helemaal richt op elektrische fietsen. We kijken hier naar hun Victesse Magnum N3, een betaalbare e-bike met krachtige voorwielmotor die een ANWB Fiets Select waardering van 7,2 heeft gekregen.


De Victesse Magnum is een makkelijk fietsende elektrische fiets geschikt voor zowel korte als langere ritten. Met zijn 3 versnellingen past deze e-bike het best in de categorie elektrische stadsfietsen maar ook recreatieve fietstochten kan de licht fietsende Victesse Magnum prima aan. Onder andere dankzij het hoge rijcomfort van het zadel en de handvatten, de goede accu en de stille motor. Ook walk assist is aanwezig op deze elektrische fiets.

De fiets heeft goede rijeigenschappen, stuurt strak en is netjes afgewerkt.

>>> TIP: Hier koop je de Victesse fietsen met zeer hoge online korting.Geen overbodige (prijsverhogende) toeters en bellen

De Magnum is verder een fiets zonder niet noodzakelijke luxe. Victesse heeft de Magnum duidelijk in de markt gezet als een goede e-bike met een gunstig prijskaartje. Een goede elektrische fiets voor de onderkant van de markt. Koop deze fiets met een hoge online korting en je hebt te maken met één van de goedkoopste elektrische fietsen.

Natuurlijk merk je deze lage prijs wel in de uitvoering. Zoals we al schreven, Victesse heeft de uitvoering van de Magnum eenvoudig gehouden. 3 versnellingen en geen vering in zadelpen en voorvork, maar wel een krachtige voorwielmotor van Shengyi, een gebruiksvriendelijk bedieningsdisplay en onderdelen van goede fabrikanten zoals Shimano (naafversnellingen). Tektro (remmen), CST (banden), Abus (fietsslot) en SKS (spatborden).

Conclusie

Zoek je een goede maar eenvoudige elektrische fiets, tegen een heel lage prijs. Dan is de Victesse Magnum een aanrader. Kijk bij de eerder genoemde link voor deze elektrische fiets met zeer hoge online korting.
-->