Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Dit zijn goede regenpakken voor scholier en forens!

Dit zijn goede regenpakken voor scholier en forens!Als naar school of werk fietsende scholier of forens wil je natuurlijk niet nat aankomen als het regent. Daarom kijken we hier naar drie goede (en betaalbare) regenpakken voor op de fiets. Ideaal voor scholieren, studenten en forenzen.


Het betreft regenpakken bestaande uit een regenjas en regenbroek. Met zo'n regenpak heb je ten opzichte van een regenponcho of regencape geen last dat de regen tijdens het fietsen onder je regenkleding slaat. Een goede ventilatie zorgt er voor dat je bij onderstaande goede regenpakken niet nat van transpiratie wordt als je stevig doortrapt.

Prijzen van deze en andere goede regenpakken

Hieronder kijken we naar drie goede regenpakken. In het overzicht van regenpakken vind je nog meer goede regenpakken en hun prijs.

Kijk ook in dat overzicht voor de actuele laagste winkelprijzen van onderstaande beste regenpakken.

Ralka regenpak

Zeer populair regenpak in maten voor zowel kinderen als volwassenen. Heel betaalbaar en heel effectief. Het regenjack is voorzien van een ritssluiting met brede overslag, van raglan mouwen en reflectie-strepen. Door middel van een band met klittenbandsluiting zijn de manchetten op maar te stellen zodat er geen vocht naar binnen kan lopen.In de kraag bevindt zich een capuchon die je met een koord kunt vastmaken. Ook de zoom aan de onderkant van het regenjack is voorzien van een koord met stopper. De inhoud van de steekzakken wordt door een overslag met klittenbandsluiting tegen regen en vocht beschermd.

Ventilatieopeningen op de rug voorkomen dat je door transpiratie alsnog nat wordt. Een deze openingen zijn op hun beurt weer met een overslag tegen regen beschermd.

Ook de broek van dit Ralka regenpak is op alle manieren tegen vocht beschermd en ook deze regenbroek is met klittenband op maat te maken. De einde van de pijpen zijn voorzien van een schoenkap.

Dit Ralka regenpak is te koop in de kleuren zwart, rood, donkerblauw en lichtblauw. Kijk voor meer informatie bij de bovenstaande aanbiedingen.

AGU Passat regenpak

AGU, de specialist in fietskleding, brengt natuurlijk ook een goed regenpak op de markt dat 100% waterdicht en 100% winddicht is. De beschikbare kleuren zijn zwart (meer donkergrijs) en blauw. Alle naden bij dit kwaliteits-regenpak zijn waterdichten met zorg getapet. De afneembare capuchon is verstelbaar.Achter de rug van het fietsjack bevindt zich een windstrook en ventilatieopeningen aan de achterkant zorgen voor een prima afvoer van transpiratievocht. Iets wat heel belangrijk is bij een fietsjas. Een raglan mouwinzet zorgt voor extra bewegingsvrijheid, ook dit is heel belangrijk tijdens het fietsen.

Zowel jack als regenbroek zijn goed op maat af te stellen via elastische banden, een aantrekkoord en een drukknoop onderaan de broekspijp. Natuurlijk is veilige reflectie ook op dit goede regenpak aanwezig.

Kijk voor de prijs bij bovenstaande aanbiedingen.

Greenlands regenpak

Ook Greenlands maakt een waterdicht en comfortabel regenpak voor op de fiets. Dit regenpak is gemaakt van micropolyester weefsel met een speciale waterdichte coating. De naden zijn getapet.

Er wordt deels gebruik gemaakt van netvoering. Dit zorgt samen met de rugventilatie en okselventilatie voor een hoog draagcomfort en een zeer goede effectiviteit. Regenjas en regenbroek zijn voorzien van 2 steekzakken met rits.


Dit regenpak is te koop in de kleuren zwart en donkerblauw en in de maten S t/m XXXL.

Kijk voor alle prijzen, maten, kleuren en meer informatie bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van regenpakken.

Zie ook: Meer tips fietskleding en regenkleding voor op de fiets.
-->