Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Dit zijn goede regenpakken voor op de fiets (dames, heren, kind)

Dit zijn goede regenpakken voor op de fiets (dames, heren, kind)

Zoek je een regenpak om droog te blijven op de fiets/ Hier de beste regenpakken. Ideaal voor wie door de regen naar school of werk fietst.

beste regenpak fiets


Als naar school of werk fietsende scholier of forens wil je natuurlijk niet nat aankomen als het regent. Daarom kijken we hier naar drie goede (en betaalbare) regenpakken voor op de fiets. Ideaal voor scholieren, studenten en forenzen. Kijk hier voor je beste regenpak.


Het betreft regenpakken bestaande uit een regenjas en regenbroek. Met zo'n regenpak heb je ten opzichte van een regenponcho of regencape geen last dat de regen tijdens het fietsen onder je regenkleding slaat. 

Een goede ventilatie zorgt er voor dat je bij onderstaande goede regenpakken niet nat van transpiratie wordt als je stevig doortrapt.

Prijzen van deze en andere goede regenpakken

Hieronder kijken we naar drie goede regenpakken. In het overzicht met aanbiedingen regenpakken vind je nog meer goede regenpakken en hun prijs.

Kijk ook in dat overzicht voor de actuele laagste winkelprijzen van onderstaande beste regenpakken.

Ralka regenpak

Het Ralka regenpak is een zeer populair regenpak dat verkrijgbaar is in maten voor zowel voor een kind als volwassenen (dames en heren). 

Dit goede regenpak voor op de fiets is heel betaalbaar en heel effectief. Het Ralka regenjack is voorzien van een ritssluiting met brede overslag, van raglan mouwen en reflectie-strepen. Door middel van een band met klittenbandsluiting zijn de manchetten op maar te stellen zodat er geen vocht naar binnen kan lopen.

Betse regenpak fiets Ralka

Ralka regenpak fiets


In de kraag van de regenjas bevindt zich een capuchon die je met een koord kunt vastmaken. Ook de zoom aan de onderkant van het regenjack is voorzien van een koord met stopper. De inhoud van de steekzakken wordt door een overslag met klittenbandsluiting tegen regen en vocht beschermd.

Ventilatieopeningen op de rug voorkomen dat je door transpiratie alsnog nat wordt. Een deze openingen zijn op hun beurt weer met een overslag tegen regen beschermd.

Ook de broek van dit Ralka regenpak is op alle manieren tegen vocht beschermd en ook deze regenbroek is met klittenband op maat te maken. De einde van de pijpen zijn voorzien van een schoenkap.

Dit Ralka regenpak is te koop in de kleuren zwart, rood, donkerblauw en lichtblauw. Kijk voor meer informatie bij de bovenstaande aanbiedingen.

AGU Passat regenpak

AGU, de specialist in fietskleding, brengt natuurlijk ook een goed regenpak op de markt dat 100% waterdicht en 100% winddicht is. De beschikbare kleuren zijn zwart (meer donkergrijs) en blauw. Alle naden bij het AGU Passat regenpak zijn waterdichten met zorg getapet. De afneembare capuchon is verstelbaar.

AGU regenpak fiets

AGU regenpak fiets


Achter de rug van het fietsjack bevindt zich een windstrook en ventilatieopeningen aan de achterkant zorgen voor een prima afvoer van transpiratievocht. Iets wat heel belangrijk is bij een fietsjas. Een raglan mouwinzet zorgt voor extra bewegingsvrijheid bij dit AGU regenpak, ook dit is heel belangrijk tijdens het fietsen.

Zowel jack als regenbroek van het regenpak zijn goed op maat af te stellen via elastische banden, een aantrekkoord en een drukknoop onderaan de broekspijp. Natuurlijk is veilige reflectie ook op dit goede regenpak aanwezig.

Het AGU regenpak is verkrijgbaar als regenpak voor dames, heren en kinderen in de maten XS, S, M, L, XL en XXl. Dus voor iedereen die een goed regenpak zoekt is er een geschikte maat!

Kijk voor de prijs van dit AGU regenpak voor op de fiets bij bovenstaande aanbiedingen.

Greenlands regenpak

Ook Greenlands maakt een waterdicht en comfortabel regenpak voor op de fiets. Dit Greenlands regenpak is gemaakt van micropolyester weefsel met een speciale waterdichte coating. De naden van het regenpak zijn getapet.

Er wordt bij dit goede regenpak deels gebruik gemaakt van netvoering. Dit zorgt samen met de rugventilatie en okselventilatie voor een hoog draagcomfort en een zeer goede effectiviteit. Regenjas en regenbroek zijn voorzien van 2 steekzakken met rits.

Greenlands regenpak fiets
Greenlands regenpak fiets


Dit goede regenpak voor op de fiets is te koop in de kleuren zwart en donkerblauw en in de maten S t/m XL. Ook dit regenpak is dus geschikt als regenpak voor dames, heren en kinderen.

Meer goede regenpakken

Zit jouw beste regenpak hier niet tussen? Er is veel meer keuze uit goede regenpakken waarmee je goed kunt fietsen. 

Bij de bovenstaande aanbiedingen van regenpakken vind je naast de fiets regenpakken van AGU, Greenlands en Ralka ook goede regenpakken voor op de fiets van onder andere Tenson, Ducksday (kinderen), Helly Hansen, Hydrowear, Reece, Regatta, Playshoes (kinderen) , Jack & Jones en ONLY.  

Ook voor een goedkoop regenpak van bijvoorbeeld Mountain Peak kun je daar terecht.

Kijk voor alle prijzen, maten, kleuren en meer informatie bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van regenpakken.


Zie ook: 


Onderwerp:
Een regenpak is goede regenkleding voor op de fiets. Met een goed regenpak heb je geen last van opspattend water tijdens het fietsen. Een compleet regenpak bestaat uit een regenjack en regenbroek. Hier vind je de beste regenpakken voor op de fiets voor dames, heren en kinderen. Zoals een AGU regenpak, en Ralka regenpak, maar ook aanbiedingen van regenpakken van andere goede regenpak merken.
-->