Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » 2Cycle fietsen. Voordelige kinderfietsen

2Cycle fietsen. Voordelige kinderfietsen


2Cycle is een minder bekend merk kinderfietsen, dat zijn fietsen alleen via internet verkoopt. De kinderfietsen zijn aantrekkelijk geprijsd en er is een heel grote keuze uit jongensfietsen en meisjesfietsen in vele maten.


Fietsen voor kinderen tot 152 centimeter

2Cycle maakt kinderfietsen in de maten 12 inch tot en met 26 inch. Dat komt overeen in de lichaamslengten 86 tot en met 152 centimeter. Kijk bij het overzicht met 2Cycle fietsen, geeft de lichaamslengte en eventueel andere voorkeuren op. En je ziet meteen welke geschikte kinderfietsen 2Cycle voor je zoon of dochter maakt en wat deze kinderfiets kost.99% rijklaar gratis thuisbezorgd

Zoals we al schreven, 2Cycle verkoopt alleen via internet. De fietsen worden gratis thuisbezorgd en zijn voor 99% rijklaar. Die ene ontbrekende procent stelt weinig voor. Je hoeft alleen het stuur en de trappers er maar op te zetten. Dat is een heel simpel klusje dat iedereen kan. Voor het transport is het nodig dat deze onderdelen los in de doos meegaan. Hierdoor kan de verzending kosteloos.Kinderfietsen in heel veel stijlen

Het aanbod aan 2Cycle fietsen is groot en heel divers. En het assortiment bevat heel leuke fietsjes. Wat de denken van de mini-transportfietsjes (eventueel met zijwieltje). Superschatting! Of van die stoere mini-cruisers. Alle kinderfietsen van 2Cycle zien er mooi en verzorgd uit en zijn compleet en veilig uitgerust.

De voorbeelden op deze pagina betreft maar een heel kleine greep uit het grote aanbod aan 2Cycle kinderfietsen voor meisjes en jongens.Ben je op zoek naar een nieuwe kinderfiets voor je zoon of dochter? En wil je een leuk fietsje met een leuk prijsje? Kijk dan absoluut even in het bovengenoemde overzicht van 2Cycle fietsen.

Zie ook: Aanbiedingen kinderfietsen
-->