Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Stokvis E-City Elegance Deluxe (review). Hoe goed is een e-bike van minder dan 900 euro?

Stokvis E-City Elegance Deluxe (review). Hoe goed is een e-bike van minder dan 900 euro?


Een elektrische fiets die onder de 900 euro wordt aangeboden. Wat kun je daarvan verwachten? Hier een review van een zeer goedkope elektrische fiets, de Stokvis E-City Elegance Deluxe. Hoe goed is deze goedkope e-bike?


De Stokvis E-City Elegance Deluxe is exclusief bij Matrabike te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Stokvis fietsen voor deze fiets met zeer hoge korting. De elektrische fiets wordt gratis rijklaar thuis afgeleverd.

Prijs / Kwaliteit

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. De prijs / kwaliteit verhouding van deze elektrische fiets is indrukwekkend te noemen. We hebben hier te maken met een elektrische fiets met een voorwielmotor die 6 ondersteuningsstanden biedt, 3 naafversnellingen (Shimano Nexus). Ook een comfortabel gel-zadel en een degelijke bagagedrager zijn aanwezig op deze zeer goedkope elektrische fiets die over een veilig gesloten kettingkast beschikt.Wat erg mooi is aan deze elektrische fiets is dat deze niet herkenbaar is als e-bike. De accu is namelijk weggewerkt in het frame. Alleen als je weet dat het groene deel de accu is valt deze op. Geen accu onder de bagagedrager bij deze elektrische fiets,

Buiten de stad?

Deze e-bike biedt wat je van een elektrische stadsfiets mag verwachten. Maar is de Stokvis E-City Elegance Deluxe  Deluxe ook geschikt voor stevige lange fietstochten?


Ja, je kunt ook een aardig stukje wegtrappen op deze elektrische fiets. Maar met een maximaal bereik van de accu (onder optimale omstandigheden) van 60 kilometer zal je dan niet de hele rit van trapondersteuning kunnen profiteren. Ook zijn voorvork en zadelpen ongeveerd. Je moet de Stokvis E-City Elegance Deluxe vooral beschouwen als een elektrische stadsfiets.One size fits all

Verder is er wat bezuinigd op de keuzemogelijkheden. Deze goedkope elektrische fiets is er alleen in de kleur wit met een groen gekleurde accu en in één maat per model. Voor de damesfiets is dat framemaat 50 centimeter voor dames van 1.55 tot 1.78 meter, en voor heren is deze e-bike er in een framemaat van 53 centimeter (voor heren van 1.65 meter tot 1.88 meter).

Conclusie

Zoek je een comfortabele elektrische toerfiets voor lange ritten met elektrische ondersteuning? Kijk dan naar een fiets van een ander prijsniveau. Je betaalt dan wel minimaal twee maal zoveel. Als elektrische stadsfiets is de Stokvis E-City Elegance wel heel geschikt. Voor een absurd lage prijs van minder dan 900 euro heb je een goede elektrische fiets voor korte en middellange ritten.

Kijk bij de bovenstaande link voor de actuele prijs en alle informatie.
-->