Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Mio, de beste fietsnavigatie uit de test

Mio, de beste fietsnavigatie uit de test


De Mio Cyclo 210 is getest als beste fietsnavigatie voor de recreatie-fietser. Geen hartslagmeter of trainingsprogramma's op deze betaalbare fietsnavigatie. Wel handige functies voor het uitzetten van de mooiste fietsroutes. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa.


Fietsnavigatie Europa

Deze fietsnavigatie wordt namelijk geleverd met de fietskaarten van heel Europa. Je kunt het navigatiesysteem gebruiken om de snelste route van A naar B te berekenen maar ook om een mooie fietsroute uit te zetten. Daarbij kun je gebruik maken van points of interest in alle soorten, maar je kunt ook gebruik maken van de bestaande knooppunt routes.

Notificaties

En de Mio Cyclo 210 heeft enkele leuke extra functies, zo geeft hij (net zoals een smart watch) berichten van je smartphone weer op het display van je fietsnavigatie. Zo hoef je onder het fietsen niet je telefoon uit je zak of fietstas te halen. Via het touchscreen is de fietsnavigatie makkelijk te bedienen.

Uploaden en downloaden

Mooie fietsroutes kun je met deze beste fietsnavigatie voor de recreatie-fietser via internet delen, en de mooiste tochten van anderen kun je downloaden om zelf te rijden.

Natuurlijk is de Mio Cyclo 201 goed bestand tegen weer en wind.

Meer informatie over deze beste fietsnavigatie, de test en de goedkoopste aanbieders.


Zie ook: Alle informatie en tips navigatie fiets
-->