Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » De beste fietssloten

De beste fietssloten


Met welk fietsslot staat jouw fiets het meest veilig. We kijken hier naar de beste en meest populaire fietssloten van dit moment.Alle onderstaande fietssloten zijn hier te vinden. Je vindt er nog meer fietssloten tegen een lage prijs.

Axa Cherto kettingslot

Axa ontwikkelde dit fietsslot speciaal om luxere en duurdere fietsen zoals e-bikes te beschermen. Maar natuurlijk bescherm je een oud barrel met dit fietsslot net zo goed.De Axa Cherto is een kettingslot gemaakt van gehard staal. De schakels zijn bij een centimeter dik en daarom niet kapot te krijgen. Om het staal bevindt zich een polyester hoes.

Het slot zelf, de cylinder, beschikt over een afdekkap om deze tegen vocht en vuil te beschermen. En de cylinder heeft een anti-boorplaat waardoor hij niet zomaar open geboord kan worden. Dit slot heeft een ART2 certificering.

Abus Iven Steel-O-Chain kettingslot

Ook Abus heeft zo'n gepantserd kettingslot waarmee je je fiets optimaal kunt beschermen. De Abus Iven beschikt over een ketting van vierkante schakels van 8 mm gehard staal. Onder andere de Fietsersbond en de Consumentenbond zijn lovend over dit fietsslot. Een nadeel van dit kettingslot is dat het wat aan de zware kant is (staal weegt nu eenmaal wat).


Axa Defender ringslot

De Axa Defender is de standaard onder de veilige ringsloten, en dat is niet voor niets. Dit beste ringslot biedt optimale bescherming door zijn anti-boor cilinder en door de gehard stalen beugel. Voor extra bescherming kun je dit ringslot ook nog uitbreiden met een passend Axa kettingslot of Axa spiraalslot.


Abus Facilo beugelslot

Het beste beugelslot is van Abus. Ook dit beste fietsslot is van gehard staal gemaakt. Buiten het sluitmechanisme zelf bevat dit fietsslot geen bewegende delen wat het slot minder kwetsbaar maakt.Het beugelslot is in twee formaten beschikbaar. Hoe langer de beugel hoe makkelijker hij vastgezet kan worden. Maar natuurlijk wordt het fietsslot dan ook wat zwaarder.

Dresco spiraalslot

Op zoek naar een goedkoop fietsslot? Dan is dit Dresco spiraalslot een goede koop. Het kwaliteitsniveau is wel wat minder dan de fietssloten hierboven. We adviseren dit slot dan ook niet voor heel dure fietsen, maar voor een goedkopere fiets volstaat dit goedkope fietsslot wel.De ketting van dit spiraalslot bestaat uit een flexibele staalkabel. De versie van 1,5 meter koop je al voor minder dan 9 euro.

Alle informatie over deze (en andere) fietssloten en hun laagste prijs vind je via de link bovenin dit artikel.

Zie ook: Meer fietsslot tips

Samenvatting:
Hierboven vind je enkele van de beste fietssloten. Kijk daar voor het beste fietsslot zoals het beste spiraalslot fiets, het beste kettingslot, het beste beugelslot en het beste ringslot voor je fiets. Bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van fietssloten kun je je beste fietsslot goedkoop online kopen.

-->