Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Union E-Load. Elektrische transportfiets (review)

Union E-Load. Elektrische transportfiets (review)


Twijfel je tussen een praktische transportfiets of een lekker makkelijk fietsende elektrische fiets? Niet doen! Je hebt namelijk de Union E-Load. Dat is een elektrische transportfiets met een heel aantrekkelijk prijskaartje. Ideaal voor scholieren en forenzen, maar ook licht en comfortabel genoeg om voor recreatieve fietstochten.


Union maakt deze elektrische stadsfiets in meerdere varianten. Voor dames en voor heren, en voor mensen van lengtes variërend van 1,64 meter tot 1,92 meter. Ook kun je kiezen uit modellen met 3 of 7 versnellingen. Alleen voor wat de kleur betreft is de keuze wat minder. Daarbij kun je in de meeste gevallen kiezen tussen zwart en.... zwart. Alleen enkele damesmodellen zijn ook in het beige leverbaar.

Deze Union E-Load elektrische stadsfiets koop je online waarna je hem bij een lokale fietsenwinkel naar keuze rijklaar kunt ophalen. Kijk hier voor alle prijzen, modellen en informatie.
Voordelige elektrische transportfiets

De Union E-Load is een goede elektrische fiets, en die zijn natuurlijk nooit echt goedkoop. Maar voor een e-bike van deze kwaliteit is de Union E-Load bijzonder aantrekkelijk geprijsd. De fiets beschikt over een sterke elektrische motor (dat hoort natuurlijk bij een e-bike), een goede accu en een licht maar sterk aluminium frame. De kabels zij allemaal netjes in het frame weggewerkt zodat je niet ergens achter blijft haken en de kabels beschadigd. De rij-eigenschappen van deze elektrische transportfiets zijn licht en stabiel.

Naast de voordrager, waarop je een fietsmand of fietskrat kunt plaatsen, is er ook bagageruimte op de achterdrager. De accu is daaronder netjes weggewerkt zodat accu en bagage elkaar niet in de weg zitten. De kettingkast is netjes afgesloten, en dus extra veilig. Eveneens veilig zijn de remmen (rollerbrake voor, V-brake achter). De motor is onzichtbaar in het voorwiel weggewerkt.

Zoals we al schreven, de Union E-Load is een elektrische fiets die bijzonder goed geschikt is voor scholieren en forenzen. Vooral als er een flink stukje gefietst moet worden is een e-bike wel zo makkelijk. En bij de Union E-Load hoef je het om de prijs niet te laten.

Kijk voor alle modellen en hun prijs op de eerder genoemde informatie-pagina.

Zie ook: Meer (elektrische) transportfietsen
-->