Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Uebler beste fietsdrager uit de test

Uebler beste fietsdrager uit de test


Tijdens een uitgebreide test van 11 fietsdragers voor op de trekhaak is de Uebler i21 met overmacht tot beste fietsdrager uitgeroepen. Wat maakt de Uebler i21 tot beste fietsdrager?

Uit de test kwam naar voren dat de Uebler i21 eigenlijk een fietsdrager zonder minpunten is. Sterker nog, in de test scoorde deze beste fietsendrager voor op de trekhaak gemiddeld een ruime negen, met zelfs tienen voor de onderdelen bevestiging aan de auto en bevestiging van de fietsen op de drager.

Makkelijk te bevestigen

Dat bevestigen op de auto gaat bijvoorbeeld reuze makkelijk. Je hoeft deze fietsendrager alleen op de trekhaak te zetten en deze klikt vanzelf vast. Een hendel of hefboom, zoals bij andere fietsdragers komt er niet aan te pas. En het bevestigen van de fietsen op de fietsdrager gaat al net zo makkelijk.

Ook is de Uebler i21 bijzonder compact en bijzonder licht. Je zou niet verwachten dat zo'n klein fietsdragertje twee elektrische fietsen kan dragen. Toch doet de Uebler i21 dat moeiteloos.

Doordat deze beste fietsdrager uit de test ook nog eens opvouwbaar is berg je deze makkelijk in de schuur weg. De drager neemt nauwelijks ruimte in.

Zie ook:


Onderwerpen:
Beste fietsdrager, uebler i21, fietsendrager, fiets op de auto, trekhaak drager.
-->