Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Zonix fietsen

Zonix fietsen


Zonix is een fietsmerk van de Nederlandse fietsfabrikant Zo Bicycle. Onder de naam Zonix verkopen ze goedkoop alle soorten Hollandse fietsen zoals omafietsen, transportfietsen, bakfietsen en stadsfietsen, maar ook e-bikes en hippe urban bikes. Hier informatie over Zonix fietsen.


Zo Bicycle is een groothandel in fietsen die ook onder andere merknamen fietsen verkoopt. Zonix is hun huismerk. Goede fietsen, voor weinig geld, dat is het uitgangspunt van Zonix fietsen. Hun aanbod is groot, breed, en bovenal voordelig.

Kijk bij de aanbiedingen van Zonix fietsen voor de mooiste aanbiedingen.


Zonix maakt naast fietsen voor volwassenen ook heel leuke kinderfietsen. Ook voor de iets oudere kinderen. Kijk bijvoorbeeld eens naar hun Zonix omafietsen en transportfietsen in kleinere maten. Leuke omafietsen en transportfietsen voor kinderen. Een leuke aanvulling op de meer standaard Zonix kinderfietsen.

Op deze pagina vind je wat voorbeelden van Zonix fietse. Bij de bovenstaande aanbiedingen van Zonix fietsen vind je de meest interessante aanbiedingen van de fietsen van dit Nederlandse fietsmerk.
-->