Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Wahoo Elemnt beste fietscomputer in test

Wahoo Elemnt beste fietscomputer in test


De Duitse krant Bild heeft de Wahoo Elemnt uitgeroepen tot beste fietscomputer. Dit is een uitgebreide fietscomputer die ook als GPS fietsnavigatie dienst kan doen. Vooral voor de sportieve fietser biedt deze beste fietscomputer uit de test veel mogelijkheden.

De Wahoo Elemnt fietscomputer biedt veel mogelijkheden

GPS, ANT+ en Bluetooth worden bijvoorbeeld ondersteund door deze beste fietscomputer. Je kunt hem koppelen aan een hartslagsensor en aan een candanssensor. Zo krijg je enorm veel informatie die via een bijbehorende app wordt geanalyseerd en in beeld gebracht wordt. Je gegevens kun je op Strava en andere platforms publiceren en via een live trackingsysteem kun je zien waar je fietsvrienden ergens rijden. De Wahoo Elemnt is een fietscomputer met heel veel mogelijkheden.

Hier koop je deze beste fietscomputer

Kijk voor de beste aanbieders van de Wahoo Elemnt op Beste Fietsnavigatie Kopen en koop deze fietscomputer (en andere fietscomputers) tegen de laagste prijs.

Met groot of klein scherm

Krijg je een telefoontje of appje op de smartphone, dan kun je dat op het display van je fietscomputer zien. Ook de route lees je daar op af. Om een goed beeld te geven tijdens het fietsen is dit scherm vrij groot. Stel je prijs op een wat kleiner en daarmee meer aerodynamisch scherm, dan kun je kiezen voor de kleinere Wahoo Elemnt Bolt.

Beide versies van deze beste fietscomputer met fietsnavigatie zie je in de video's hieronder, Kijk bij het bovenstaande Beste Fietsnavigatie Kopen voor alle specificaties en prijzen.


Video Wahoo Elemnt fietscomputer
Video Wahooo Elemnt Bolt fietscomputer


Zie ook: Meer tips fietscomputer
-->