Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Popal Easton. De meest coole herenfiets

Popal Easton. De meest coole herenfiets


Maak kennis met de Popal Easton. Een opmerkelijke herenfiets die het gebruiksgemak van een stadsfiets combineert met de coole uitstraling van een fixie. De Popal Easton is één van de meest trendy herenfietsen van dit moment. Een fiets waarmee je als man gezien wil worden!

Een coole echte mannenfiets

De Nederlandse fietsfabrikant Popal staat bekend om zijn aantrekkelijke fietsen tegen eveneens aantrekkelijke prijzen. Dat geldt ook voor de Popal Easton, vooral online is deze coole fiets tegen een zeer aantrekkelijke prijs te koop. Kijk maar bij de online aanbiedingen van Popal fietsen.

Een stadsfiets met de uitstraling van een fixie

De Popal Easton is een degelijke en comfortabele stadsfiets vermomd als een trendy fixie-fiets. Een herenfiets die er uit ziet als een fixie, maar gewoon een goede volwaardige herenfiets is. De Popal Easton is een complete Popal herenfiets met Shimano Nexus 3 versnellingen en veel voor een goede herenfiets benodigde onderdelen. De Popal Easton is bijvoorbeeld standaard voorzien van een fietsslot, een pootstandaard, verlichting en een comfortabel zacht zadel.De Popal Eaton is ook een sterke Hollandse fiets die tegen een stootje kan, met een stalen frame en een Shimano terugtraprem.

Het bruine zadel en bruine handvatten vormen een mooi contrast met het moderne frame van de fiets. Dit geeft de Popal Easton een unieke uitstraling.

Kijk bij de bovenstaande aanbieders voor de Popal Easton tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer tips stadsfietsen
-->