Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle CityGO C3: Beste stadsfiets 2018

Gazelle CityGO C3: Beste stadsfiets 2018


De RAI Vereniging heeft de Gazelle CityGO C3 uitgeroepen tot beste fiets. De Gazelle CityGO C3 is een sterke stadsfiets met een mooi trendy uiterlijk en met unieke eigenschappen.


Let op! 
Dit is een fietstest uit 2018. Kijk bij de beste fietsen test voor actuele fiets testen.


Hoewel de Gazelle CityGO C3 een heerlijk licht lopende fiets is die zich prima leent voor lange fietstochten is deze fiets in eerste instantie als stadsfiets ontworpen. 

Dat is goed te zien aan het robuuste design waarbij bijvoorbeeld de verlichting in het frame is weggewerkt. Deze verlichting werkt met een naafdynamo wat ook veel minder kwetsbaar is. En om diefstal in de stadsjungle te voorkomen beschikt deze fiets zelfs over twee fietssloten. 

Naast het hoefijzerslot is dat een kettingslot. Voor dit laatste fietsslot beschikt de Gazelle CityGO C3 over een opbergcase zodat je het slot altijd bij je hebt.


Tip: Kijk bij de beste winkels voor een Gazelle fiets om je nieuwe fiets online met korting te kopen.

Wat ook handig is: Je herkent de Gazelle CityGo makkelijk als deze in een stalling vol fietsen staat. Dit door de opvallende bovenbuis die een heel andere kleur heeft dan het frame. Zowel het herenmodel als het damesmodel beschikt over zo'n bovenbuis, al zit deze op een andere plaats (zie foto's).Een sterke en veilige fiets, met een hoog rijcomfort en een mooi trendy uiterlijk. De Gazelle CityGO C3 is een terechte winnaar van de Fiets Award 2018 van de RAI Vereniging. Kijk als je deze beste stadsfiets aanschaft ook eens naar het optioneel verkrijgbare fietsmandje (foto hierboven), deze past perfect bij de trendy stadsfiets en is bovendien heel functioneel om boodschappen of een werktas in mee te nemen.

Foto's: Gazelle
-->