Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Fiets GPS tracker. Zo vind je je gestolen fiets terug

Fiets GPS tracker. Zo vind je je gestolen fiets terug


Ben je bang dat je dure racefiets, e-bike, mountainbike of andere fiets gestolen wordt? Kijk dan eens naar de Bike Finder. Dit is een GPS tracker in de vorm van een achterlicht. Bevestig dit achterlicht op je fiets, en je weet na diefstal precies waar je fiets is. Ook handig als je je geparkeerde fiets niet meer terug kunt vinden!

Dit op het oog doodnormale achterlicht beschikt over een GPS ontvanger, een SIM kaart en een bewegingsdetector. Activeer deze GPS tracker en je krijgt op je telefoon een SMS als de bewegingsdetector een verplaatsing van de fiets constateert.

Kijk hier voor de prijs en alle informatie over de Bike Finder GPS tracker.

Je ziet op Google Maps waar je fiets is

Ben je er niet snel genoeg bij? Bijvoorbeeld omdat je niet dicht in de buurt bent. En blijkt je fiets gestolen als je op de locatie aankomt? Geen probleem. Je kunt altijd opvragen waar je fiets is. Dit doe je door met je smartphone te bellen naar het telefoonnummer van de GPS tracker. Natuurlijk gaat er geen ringtone over (je wilt de fietsendief niet waarschuwen), maar op dat moment stuurt de Bike Finder GPS tracker de locatie waar hij zich bevindt naar jou op. Je ziet op een Google Maps kaartje precies waar de fiets staat.

Kijk de video hieronder voor een demonstratie
Doordat de Bike Finder niet van een normaal achterlicht te onderscheiden is zal een fietsendief niet doorhebben dat er een GSP tracker op de fiets aanwezig is.

SOS knop voor bij pech

Als handige extra is de Bike Finder uitgerust met een SOS-knop. Strand je ergens met je fiets, bijvoorbeeld door pech of een lekke band, en heb je geen telefoon bij je, dan kun je met een druk op deze knop een SMS-bericht met je locatie sturen naar vooraf ingevoerde telefoonnummers. Zo kunnen ze je komen redden.


De Bike Finder werkt op een batterij die 14 dagen stroom levert. Je kunt deze opladen met een meegeleverde oplader.

Kijk bij bovengenoemde link voor de prijs van deze fiets GPS tracker en alle informatie.

Zie ook: 


Onderwerpen:
GPS tracker fiets, bike finder, fietsdiefstal, bikefinder.
-->