Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Elektrische fiets onder de 900 euro

Elektrische fiets onder de 900 euro


Een elektrische fiets onder de 900 euro? Het lijkt een onmogelijk maar voor de nieuwe Stokvis E-city Elegance betaal je momenteel toch maar 899 euro (met gratis thuisbezorging!). En voor dat geld heb je een een heel trendy elektrische stadsfiets. Lees hier over deze goedkope Stokvis E-city Elegance e-bike.


Natuurlijk kan de prijs in de tussentijd aangepast zijn. Kijk hier voor de recente prijs en alle informatie bij de aanbiedingen van Stokvis fietsen. De Stokvis E-city Elegance wordt geleverd in twee modellen, een herenfiets en een damesfiets, in één maat. De herenfiets is geschikt voor personen van 1.65 tot 1.88 meter, de damesfiets voor personen van 1.55 tot 1.78 meter. Langere dames zullen dus moeten kiezen voor de versie met fietsstang, maar gezien het mooie design en kleurstelling van deze e-bike zal niemand daar moeite mee hebben.


Want zie je geen accu op de foto's? Dat klopt. Bij deze beauty is de fietsaccu helemaal in het frame weggewerkt, wat een prachtig plaatje geeft.Het groen dat je ziet is de accu.

E-City in de naam staat voor elektrische stadsfiets. Nou hebben we altijd iets tegen de benaming stadsfiets. Deze doet namelijk voorkomen alsof je te maken hebt met een fiets die alleen geschikt is voor de boodschappen binnen de stadsgrenzen. In enkel geval zouden we met een stadsfiets ook niet veel verder durven, maar met de Stokvis E-city Elegance is dat absoluut niet het geval. Deze goedkope elektrische fiets is veel meer dan een stadsfiets alleen. En wie koopt er nu een e-bike om alleen in de stad rond te rijden? Met zijn elektrische motor en drie versnellingen (Shimano Nexus) toer je kilometers ver de natuur in. Daarvoor koop je een elektrische fiets!We zullen je hier verder niet vermoeien met technische details. Kijk bij de hierboven gelinkte informatie over de Stokvis E-city Elegance en verbaas je over de lage prijs in combinatie over al het moois dat je er voor krijgt.


-->