Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Cortina U4 Raw Alu Brushed met beltdrive

Cortina U4 Raw Alu Brushed met beltdrive


De Cortina U4 Raw in de Alu Brushed-uitvoering is een klassieke transportfiets om te zien, maar ook weer  heel anders. Want een frame in geborsteld aluminium en een beltdrive-aandrijfsysteem in plaats van een traditionele ketting maken van deze transporter wel een een heel bijzondere transportfiets. De Alu Brushed-uitvoering van de Cortina U4 Raw is er ook in een e-bike uitvoering: de Cortina E-U4 Raw Alu Brushed.

Al met al is deze transportfiets er één die hoofden doet omdraaien. Een echte lifestylefiets waar Cortina bekend om staat, En een fiets die er niet alleen anders dan anders uitziet, maar die ook is voorzien van de allernieuwste technologie. Want hij beschikt over een riem in plaats van over een ketting. Deze Continental Beltdrive is schoon (er komt geen olie aan te pas), licht, stil en zo'n beltdrive gaat vier maal langer mee dan een fietsketting.


Cortina levert de U4 Raw Alu Brushed is vele versies. De transportfiets met beltdrive is verkrijgbaar als herenfiets en als damesfiets, en met en zonder elektrische motor. De e-bike versie(E-U4 Raw Alu Brushed) heeft acht versnellingen en handremmen, de niet-elektrische U4 Raw Alu Brushed beschikt over drie versnellingen en een terugtraprem.

Interesse? Kijk dan bij de aanbiedingen van de beste online Cortina winkels waar je deze bijzondere transportfiets tegen de laagste prijs (met korting) kunt kopen.
-->