Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina E-Octa. Hippe elektrische fiets (+ aanbiedingen)

Cortina E-Octa. Hippe elektrische fiets (+ aanbiedingen)

Met de Cortina E-Octa bewijst Cortina dat ook een elektrische fiets met de accu onder de bagagedrager er hip en modern uit kan zien.

Cortina E-Octa elektrische fiets

Laten we eerlijk zijn. Veel elektrische fietsen zien er best saai uit. Vooral de e-bikes met de accu achterop. En dat terwijl steeds meer jongeren voor een e-bike kiezen. 


Daarom hier aandacht voor de Cortina E-Octa, een elektrische fiets in de trendy stijl die we van het hippe Nederlandse fietsmerk Cortina gewend zijn. Een mooi design kenmerkt deze e-bike.

Cortina profileert zich als het merk van Hollandse lifestyle fietsen, en dat doe je natuurlijk niet met een saaie e-bike. Deze elektrische Cortina elektrische fiets ziet er dan ook schitterend uit. Met een moderne strakke vormgeving, en mooie lijnen.

Aanbiedingen Cortina E-Octa

Kijk hier onder om deze Cortina fiets goedkoop online te kopen. Je vindt er ook een overzicht met andere winkels die Cortina fietsen goedkoop verkopen en aanbiedingen van elektrische fietsen bij de goedkoopste winkels.


En de Cortina E-Octa levert niet alleen een mooi plaatje op. Met zijn krachtige Bafang middenmotor presteert deze trendy e-bike ook uitstekend. Ook als je met deze fiets in heuvelachtig gebied, zoals Zuid-Limburg, rondrijdt.

De Cortina E-Octa is er alleen als damesfiets verkrijgbaar. Tegenwoordig wordt dat meestal universele fiets of inisex fiets genoemd, omdat ook heren steeds vaker de voorkeur geven aan een fiets zonder de fietsstang, die bij moderne sterke fietsen ook helemaal niet meer nodig is.

 De Cortina E-Octa e-bike beschikt over acht versnellingen en je kunt kiezen tussen twee middenmotoren van Bafang. 

Kijk bij de goedkope online aanbieders Cortina fietsen wat deze trendy Cortina e-bike (met korting) kost.

Onderwerp:
Kort Cortina E-Octa review, met aanbiedingen van deze Cortina elektrische fiets met middenmotor van Bafang.
-->