Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cangoo bakfiets voor kinderen

Cangoo bakfiets voor kinderen


Popal levert een heel assortiment aan bakfietsen, waaronder de Popal bakfietsen in de populaire Cangoo serie. Voor de grap ontwikkelde Popal een schaalmodel van zo'n bakfiets, maar dat bleek een grote hit. Daarom is er nu de Popal Cangoo Mini, een kleine bakfiets voor kinderen.

Een unieke kinderfiets

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al op deze bakfiets plaatsnemen en zo hun knuffels, poppen en speelgoed transporteren. Zo'n bakfiets is ideaal om te leren fietsen. Stabieler en leuker dan met zijwieltjes. En aangezien stuur en zadel verstelbaar zijn, kunnen de kleintjes er dan nog jaren plezier van hebben.

De bak van 40 bij 30 centimeter is klein genoeg om er geen hinder van te ondervinden en groot genoeg voor het meenemen van veel spulletjes. Zo kunnen kinderen mamma ook helpen om de boodschappen mee naar huis te nemen.

De Popal Cangoo Mini bakfiets voor kinderen is net zo veilig en sterk als de grote Popal Cangoo bakfietsen, met dubbelwandige aluminium velgen en een sterk frame. En comfortabel met een zacht zadel en breed stuur.

-->