Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Beste speed pedelec: Klever X Speed

Beste speed pedelec: Klever X Speed


Bij de Fiets Awards 2018 was er voor de vierde maal een aparte award voor de speed pedelecs (ook wel speed e-bikes genoemd). De beste speed pedelec volgens de jury is de Klever X Speed. Andere nominaties waren er voor de Specialized Turbo Vado, de Batavus Razer Turbo en de QWIC RD10 Speed.


Inmiddels is deze beste speed pedelec ook in Nederland te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Klever speed pedelecs voor deze beste speed pedelec uit de test en andere Klever speed pedelecs tegen de laagste prijs.Alternatief voor de auto

Met een speed e-bike als de Klever X Speed kun je ook op de fiets langere afstanden tussen woon en werk afleggen, waarbij je geen last van files hebt. De hogere snelheid van zo'n speed pedelec (45 km/u) zorgt voor een enorme besparing in reistijd ten opzichte van een gewone elektrische fiets. Bovendien kom je fris en niet vermoeid aan.

De X Speed wordt standaard geleverd met een 570Wh accu. Later komt er nog een 850Wh accu beschikbaar die het bereik met nog eens 50% laat toenemen Je kan er ook voor kiezen een tweede accu mee te nemen in de speciaal daarvoor ontwikkelde accu-tas.

De Klever X Speed is een comfortabel rijdende speed pedelec die al eerder de Eurobike Award 2017 won. Klever Mobility is een dochterbedrijf van fietsfabrikant KYMCO. Klever is helemaal gespecialiseerd in elektrische fietsen. Met de Klever X Speed willen ze een goed alternatief voor de auto bieden.Deze speed pedelec is voorzien van een 600 watt motor waarmee de speed e-bike een snelheid van 45 kilometer per uur kan halen. De snelle elektrische fiets is voorzien van een Shimano XT achterderailleur met 11-speed cassette, hydraulische Magura MT4e 180 mm schijfremmen en een comfortabel geveerde voorvork.

Zie ook: Meer speed pedelecs
-->