Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » BSP Voyager. voordelige sportieve fiets

BSP Voyager. voordelige sportieve fiets

De BSP Voyager is een sportieve stadfiets / toerfiets die eerder als beste stadsfiets is getest. Kijk hier voor informatie en aanbiedingen bij de beste winkels.

BSP Voyager fiets

Een goede sportieve fiets hoeft niet prijzig te zijn. Dat bewijst de Utrechtse fietsfabrikant BSP met hun BSP Voyager. Een sportieve en onderhoudsarme fiets met zeven versnellingen die zowel als damesfiets als herenfiets te koop is. En dat tegen een opvallend lage prijs.


Hoewel de fietsfabrikant uit Utrecht een minder bekende naam heeft als bijvoorbeeld Sparta en Gazelle is de kwaliteit van hun fietsen goed. 

Zo was de BSP Voyager in 2016 winnaar van de Nationale Fietstest van De Telegraaf, De Fietsersbond en de Consumentenbond (stadsfietsen onder de 799 euro). Daarbij hield de BSP Voyager fietsen van de bovengenoemde merken achter zich.

TIP: Kijk bij de aanbiedingen van BSP fietsen bij welke winkels je de BSP Voyager goedkoop kunt kopen.


BSP Voyager fietsen

De BSP Voyager is te koop in damesmodel en herenmodel in de framematen 50 t/m 64 en in meerdere kleuren. De stadsfiets is voorzien van Shima Nexus 7 versnellingen en rollerbrakes, en niet alleen geschikt voor gebruik in de stad maar ook voor recreatief gebruik en andere lange fietsritten. Door deze fiets als stadsfiets te bestempelen doe je hem eigenlijk te kort.

Het is dan ook een lichte fiets, grotendeels gemaakt van licht aluminium. De BSP Voyager brengt dan ook niet meer dan 15,5 kilo op de weegschaal.

BSP fiets

BSP maakt gebruik van onderdelen van topfabrikanten zoals Selle Royal (zadel), Shimano (schakelsysteem), Abus (ringslot), Freeway (velgen), CST (banden), Octagon (frame) en Curana (spatbord). Dit alles wordt in de fabriek in Utrecht met zorg in elkaar gezet en getest.

Kijk bij de hierboven genoemde winkel voor deze fiets met hoge korting.


Onderwerp:
Zoek je een goede betaalbare sportieve fiets? Kijk dan eens naar de BSP Voyager die niet voor niets enige tijd geleden als beste stadfiets is getest.

Foto's: BSP fietsen
-->