Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » New Looxs fietstassen voor mannen

New Looxs fietstassen voor mannen

Fietstassen zijn meestal of vrij saai van design, of ze hebben een hip vrouwelijk tintje. En de heren dan? New Looxs heeft stoere fietstassen voor mannen uitgebracht.

New Looxs fietstas heren

Het betreft een rugtas die aan de fiets kan worden bevestigd en een laptoptas voor de stoere forens. Echte fietstassen voor mannen!


New Looxs Postino laptoptas voor op de fiets

Om met de rugtas te beginnen: De New Looxs Postino is een stoer vormgegeven rugtas gemaakt van waterafstotend katoen. De inhoud is 16,5 liter en de tas heeft een speciaal vak voor een laptop of tablet.
Daarnaast beschikt de laptoptas voor op de fiets over drie extra insteekvakken voor andere spullen.

Via fietshaken, die af te dekken zijn, kan de laptoptas op de fiets worden bevestigd. De New Looxs Postino laptoptas is verkrijgbaar in de mannelijke kleuren blauw, grijs en zwart.


New Looxs Varo Backpack rugzak voor op de fiets

Mannen dragen graag een rugzak. De New Looxs Varo Backpack hoeft tijdens het fietsen niet op de rug gehouden te worden. Met verschuifbare haken bevestig je hem gewoon aan je bagagedrager.

New Looxs fietstas heren


Om je spullen te beschermen is de polyester rugzak geheel waterdicht. Een reflecterende prunt maakt fietsen met deze rugtas achter op de fiets extra veilig.

Ook in de New Looxs Varo Backpack kun je je laptop of tablet meenemen, want ook deze tas heeft naast gewone opbergvakken een laptopvak.

Kijk voor deze fietstassen bij de aanbiedingen van New Looxs fietstassen.

Zie ook:
Ben je als man niet zo kapot van het design van de meeste fietstassen? Kijk dan eens naar de fietstassen voor heren die het Nederlandse fietstas merk New Looxs op de markt brengt. Dit zijn mooie stoere fietstassen voor mannen. Je hebt bijvoorbeeld een mooie laptoptas voor heren voor op de fiets en een stevige rugzak voor heren voor op de fiets.

-->