Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Loopfietsje? Ruim 900 loopfietsen voor kinderen

Loopfietsje? Ruim 900 loopfietsen voor kinderen


Kleine kindjes leren sneller fietsen als ze eerst een tijdje een loopfietsje hebben gebruikt. Zo leren ze hun evenwicht te bewaren en vinden ze het later niet meer zo eng om op een echt fietsje te zitten. Daarom hier aandacht voor de loopfiets voor kinderen.


Coördinatievermogen, ruimtelijk inzicht, evenwicht, zelfvertrouwen, het wordt allemaal verbetert op een loopfiets. Kinderen die een tijdje op een loopfiets hebben rondgereden kunnen later heel makkelijk overstappen naar een kinderfietsje. De zijwieltjes kunnen daarbij vaak overgeslagen worden. Het kindje heeft immer op de loopfiets al geleerd het evenwicht te bewaren.

Kijk op Beste Loopfiets Kopen voor de leukste en beste loopfietsen. Je vindt daar de top 10 van loopfietsen en nog circa 900 (!) andere loopfietsen.

2 of meer wielen?

Je hebt veel soorten loopfietsen. De meeste hebben twee wielen, zoals een normale kinderfiets, maar je hebt ook loopfietsjes met 3 wielen, 4 wielen en zelfs met nog meer (dan vaak kleine) wieltjes.

Houten loopfietsjes meest populair

Ook qua materiaal is er veel verschil. De houten loopfietsjes zijn het meest populair en worden het meest aangeboden. Metalen loopfietsjes zijn erg populair en bij de kunststof loopfietsjes vind je vooral veel goedkope fietsjes.

De straat op? Dan luchtbanden

Een ander groot verschil tussen loopfietsen betreft de bandjes. Je hebt loopfietsjes met massieve banden en loopfietsen met luchtbanden. Deze luchtbanden zijn erg belangrijk als je echt de straat op wil met het fietsje. Deze fietsbandjes dempen schokken en zijn veiliger omdat ze meer grip geven.

Loopfietsjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kijk op het bovenstaande Beste Loopfiets Kopen voor alle goede loopfietsjes en hun prijs.


Onderwerpen
De loopfiets is de kinderfiets voor de allerkleinste kinderen. Kijk hierboven voor meer dan 1000 loopfietsjes voor kinderen. De beste loopfietsen voor kinderen tegen de laagste prijzen.
-->