Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cross San Remo. 7,8 bij de ANWB test

Cross San Remo. 7,8 bij de ANWB test


Cross is een fabrikant van goedkope fietsen. Maar is het behelpen met een goedkope fiets? Nee, absoluut niet! Neem bijvoorbeeld de Cross San Remo. Deze e-bike haalde een 7,8 als rapportcijfer bij de ANWB test van elektrische fietsen.


Maar de San Remo elektrische fiets is dan ook het pronkstuk uit de collectie van Cross. Om de prijs laag te houden is er zoveel mogelijk gekozen voor onderdelen van goedkopere merken. Maar wel goedkope merken die kwaliteit leveren. Zo is de motor bijvoorbeeld van Bagang. Een betaalbare fietsmotor, maar wel een motor die duurzaam, zeer krachtig en stil is. Een heel goede keuze van de fabrikant. Betaalbare kwaliteit.Deze motor biedt wel vijf ondersteuningsstanden en is makkelijk te bedienen via een helder display midden op het stuur. Links op het stuur bevindt zich een bedieningsconsole met drukknoppen.

Ook op andere onderdelen dan de motor scoort deze Cross e-bike goed. Twee rollerbrakes zorgen voor veiligheid en de fiets stuurt strak Een monoshock schokbreker en zadelpenvering zorgen voor rijcomfort, en de Nexus 8 versnellingsnaaf van het Japanse topmerk Shimano zorgt er voor dat er ook zonder trapondersteuning moeiteloos gefietst kan worden.

-->