Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Gazelle CityGo design fiets

Gazelle CityGo design fiets

Met de CityGo levert Gazelle een heel stijlvolle en uniek vormgegeven stadsfiets af. Opvallend bij de Gazelle CityGo is de in de achterdrager geïntegreerde verlichting en bij de versie met drie versnellingen zit boven de bracket een handig opbergbakje voor een kettingslot.


De Gazelle CityGo is voorzien van een stevige achterdrager zodat je boodschappentassen mee kunt nemen. De fiets is eventueel om te bouwen tot transportfiets door voorop een optionele voordrager te bevestigen.Een echte design fiets

Ook opvallend aan de Gazelle CityGo is de opvallende kleur van de bovenbuis die sterk afwijkt van de kleur van het frame. De in de achterdrager geïntegreerde verlichting ziet er niet alleen mooi uit maar maakt het achterlicht ook minder kwetsbaar. Zowel de fietsverlichting voor als achter werken via een naafdynamo.Als je interesse hebt in de Gazelle CityGo is het verstandig te kijken bij de online aanbieders van Gazelle fietsen. Online kun je namelijk een flinke korting krijgen op fietsen, waardoor een fiets veel goedkoper wordt.


De Gazelle CityGo is te koop in een versie zonder versnellingen en met een terugtraprem, maar ook als Gazelle CityGo C3 met 3 Shimano Nexus versnellingen en rollerbrakes. Deze luxe versie beschikt bovendien over zowel een ringslot als een kettingslot. We hebben immers met een gewilde fiets te maken. Handig is het in de fiets geïntegreerde opbergbakje voor het kettingslot.


Ook qua designs heb je diverse keuzes. Wel heeft de bovenbuis in alle gevallen een kleur die afwijkt van de rest van het frame. Kijk bij de bovengenoemde aanbieders van Gazelle fietsen voor alle mogelijkheden en (laagste) prijzen.


-->