Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Gazelle CityGo design fiets (ook als e-bike)

Gazelle CityGo design fiets (ook als e-bike)

Met de CityGo levert Gazelle een heel stijlvolle en uniek vormgegeven stadsfiets af. Opvallend bij de Gazelle CityGo is de in de achterdrager geïntegreerde verlichting en bij de versie met drie versnellingen zit boven de bracket een handig opbergbakje voor een kettingslot.


De Gazelle CityGo is voorzien van een stevige achterdrager zodat je boodschappentassen mee kunt nemen. De fiets is eventueel om te bouwen tot transportfiets door voorop een optionele voordrager te bevestigen. De Gazelle CityGo is onder de naam Gazelle CityGo  C7 HMS ook als elektrische fiets te koop.



Een echte design fiets

Opvallend aan de Gazelle CityGo is de opvallende kleur van de bovenbuis die sterk afwijkt van de kleur van het frame. De in de achterdrager geïntegreerde verlichting ziet er niet alleen mooi uit maar maakt het achterlicht ook minder kwetsbaar. Zowel de fietsverlichting voor als achter werken via een naafdynamo.



Als je interesse hebt in de Gazelle CityGo is het verstandig te kijken bij de online aanbieders van Gazelle fietsen. Online kun je namelijk vaak een flinke korting krijgen op fietsen, waardoor een fiets veel goedkoper wordt.


Bij introductie was de Gazelle CityGo te koop in een versie zonder versnellingen en met een terugtraprem en als Gazelle CityGo C3 met 3 Shimano Nexus versnellingen en rollerbrakes. Deze fietsen hebben echter plaats gemaakt voor de Gazelle CityGo C7 met rollerbrake handremmen en, zoals de naam al aangeeft, 7 versnellingen.


Gazelle CityGo e-bike versie

De enige andere Gazelle CityGo die nog leverbaar is, is de e-bike versie. De Gazelle CityGo C7 HMS met een Shimano Steps middenmotor en een accu op het frame. Deze comfortabele sportieve motor past helemaal bij de Gazelle CityGo. Een middenmotor biedt namelijk het meest rijcomfort en de meest natuurlijke aandrijving omdat deze direct op de trappers plaatsvindt. Je wordt voor je gevoel dus niet geduwd of getrokken.

Gazelle CityGo e-bike

Een luxe stadsfiets

Deze luxe stadsfiets en zijn e-bike versie versie beschikken bovendien over zowel een ringslot als een kettingslot. We hebben immers met een gewilde fiets te maken. Handig is het in de fiets geïntegreerde opbergbakje voor het kettingslot.

Ook mooi is de optionele design voordrager / fietsmand die je op de foto hierboven op de e-bike versie van de Gazelle CityGo gemonteerd ziet. Hiermee maak je van deze design stadsfiets een hippe transportfiets, met of zonder elektrische trapondersteuning.


Ook qua designs heb je diverse keuzes. Wel heeft de bovenbuis in alle gevallen een kleur die afwijkt van de rest van het frame. 



Samenvatting:
De Gazelle CityGo is een echte designfiets van Gazelle. Deze design fiets is te koop als stadsfiets (Gazelle CityGo C7) en als e-bike (Gazelle CityGo C7 HMS). Deze Gazelle CityGo elektrische fiets beschikt over een Shimano Steps middenmotor en een accu op het frame. Hierboven vind je alle informatie over deze Gazelle design fiets, aanbiedingen en de actuele laagste prijs.

-->