Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cortina U4 transporfiets in trendy metallic kleuren

Cortina U4 transporfiets in trendy metallic kleuren

Cortina is een hip fietsenmerk dat extra zorg besteedt aan het uiterlijk en uitstraling van haar fietsen. Cortina fietsen zijn lifestyle fietsen. Het is dan ook niet vreemd dat we metallic modetrend nu ook tegenkomen bij Cortina damesfietsen.De matte kleuren van de nieuwste Cortina U4 modellen lijkt samen met het licht te veranderen. Parelmoeren transfers en goudkleurige velgen maken het plaatje compleet. Maak kennis met de hipste damesfietsen van dit moment.


Metallic fietsen

Cortina brengt de Cortina U4 transportfiets in twee nieuwe kleuren uit Purse Grey en Mahogany Rose. Twee hippe metallic kleuren. Vooralsnog betreft het alleen dames-modellen met drie versnellingen en terugtraprem.

Een spel van kleur

Door de metallic look lijken deze Cortina fietsen te veranderen van kleur. Op het ene moment is de Mahogany Rose versie bijvoorbeeld  pastelroze, maar vanuit een andere hoek of in een ander licht lijkt de kleur te veranderen richting pastelblauw of pastelgeel. Het zelfde geldt voor de pastelgrijze Purse Grey versie die vanuit een andere hoek wel een beetje pastelgroen of pastelblauw lijkt. Een heel bijzonder effect.

Interesse in deze hippe Cortina transportfiets of een andere Cortina fiets? Online kun je deze lifestyle fietsen met hoge korting kopen. Kijk bij de aanbiedingen van de beste online aanbieders van Cortina fietsen voor de prijzen en meer informatie.
Zie ook: Meer transportfietsen tips
-->