Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Cortina E-U5 Transport elektrische transportfiets

Cortina E-U5 Transport elektrische transportfiets

De Cortina E-U5 Transport is een elektrische transportfiets die in zowel een versie voor dames als voor heren beschikbaar is. Deze e-bike is trendy en praktisch tegelijk.  En goed betaalbaar.


Een stevige transportfiets, met een frisse moderne uitstraling en een krachtige en aangename trapondersteuning. Wat wil je nog meer!

Een hippe elektrische transportfiets

Vooral onder jongeren is het Nederlandse fietsmerk Cortina reuze populair. Cortina maakt niet zomaar fietsen, maar lifestyle fietsen. Moderne trendy fietsen waarop je graag gezien wordt. Met een aangenaam prijskaartje en van goede kwaliteit. De Cortina E-U5 elektrische transportfiets past helemaal in dit plaatje.

>>> TIP: Online koop je deze Cortina fietsen met hoge korting. Meer informatie.Smallere voordrager

De voordrager van de Cortina E-U5 Transport is smaller dan die van de meeste andere transportfietsen. Dat is een groot voordeel. De voordrager is groot genoeg voor een mand of krat, maar smal genoeg om makkelijk in een fietsenrek te passen. Bij veel andere transportfietsen kom je (letterlijk) in de knoop omdat de voorkant van de fiets te breed is.


Met sterke punten van andere soorten fietsen

De Cortina E-U5 Transport is toch al geen standaard transportfiets. Ten eerste natuurlijk door de elektrische fietsmotor, maar ook door de diverse voorzieningen en kenmerken. Zo kom je 8 versnellingen normaal gesproken niet tegen op een transportfiets en de gesloten kettingkast doet aan die van een stadfiets denken. Ook is het frame sterk maar net wat verfijnder dan van de gemiddelde andere transporter.


Kortom, de Cortina E-U5 Transport heeft de voordelen van een transportfiets en elektrische fiets gemengd met sterke punten van de stadsfiets en de toerfiets. Zo zien we het graag!

De Cortina E-U5 Transport wordt geleverd als damesfiets en herenfiets, kijk bij bovenstaande aanbevolen aanbieders voor deze elektrische transportfietsen met hoge korting.

Zie ook: Meer transportfiets tips
-->