Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Bisecu: Fietsslot van de toekomst

Bisecu: Fietsslot van de toekomst

Maak kennis met de Bisecu, het fietsslot van de toekomst. Een fietsslot zonder fietssleutel waar je geen omkijken naar hebt. Je moet alleen wel altijd je smartphone op zak hebben.


Het Bisecu fietsslot staat namelijk via Bluetooth in contact met je telefoon. Loop je bij je fiets weg, dan springt deze automatisch op slot. Ben je weer bij je fiets, dan gaat deze van slot af. Ideaal!

Met fietsalarm

Het in je voorwiel geïntegreerde Bisecu fietsslot bevat tevens een 100 decibel alarm, dat met het nodige licht en lawaai afgaat als er iemand aan je fiets zit.

En fietscomputer

En de Bisecu is meer dan een fietsslot alleen. Aangezien hij toch aan je fietswiel zit en in verbinding staat met je telefoon kun je er meer mee zou de Zuid Koreaanse ontwikkelaar gedacht hebben. De Bisecu is naast een fietsslot ook een fietscomputer. Je snelheid, je afgelegde afstand en meer informatie over je fietsritjes worden vastgelegd op je smartphone en zijn via een app te analyseren.


Via een project op Kickstarter moet dit fietsslot van de toekomst daadwerkelijk op de markt komen. Bekijk hierboven een video van dit opmerkelijke fietsslot.

Zie ook: Meer fietssloten

-->