Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Stella fietsen nu ook te koop bij Fietsenwinkel

Stella fietsen nu ook te koop bij Fietsenwinkel


De elektrische fietsen van Stella waren tot dusver alleen online via de fabrikant te koop. Het is nu echter ook mogelijk om ze elders online te bestellen. Fietsfabrikant Stella Fietsen heeft echter protest aangetekend.

Volgens Stella geeft Fietsenwinkel zich onterecht uit als Stella dealer en verkopen ze de Stella fietsen tegen een te hoge prijs.

Stella fietsen bij Fietsenwinkel

Stella fietsen online kopen kan via Fietsenwinkel.nl. Kijk maar bij de Stella fietsen op Fietsenwinkel. Het betreft echter wel licht gebruikte (tweedekansjes) of licht beschadigde Stella fietsen die met korting door Fietsenwinkel worden aangeboden. Soms hebben de fietsen tijdens het transport naar een klant een krasje opgelopen of zijn ze voor testritten gebruikt.

Elektrische fiets bij Stella kopen

Wil je een gave ongebruikte Stella fiets kopen? Dan dien je deze nog steeds op de gebruikelijke manier via Stella te bestellen. Kijk hier hoe je Stella fietsen kunt kopen. Daar kun je ook de brochure met Stella fietsen en alle prijzen downloaden.

Dat is nog steeds interessant want de korting die Fietsenwinkel op de Stella fietsen geeft zijn lang niet zo hoog als we van deze online fietswinkel gewend zijn. Vooral niet als je beseft dat deze elektrische fietsen een voorgeschiedenis hebben.
-->